Αρχιζουν στο κατάστημα της WATT+VOLT οι εγγραφές για τα Βίκος Street Relays των Τρικάλων

Αρχιζουν στο κατάστημα της WATT+VOLT οι εγγραφές για τα Βίκος Street Relays των Τρικάλων

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου, αρχίζουν οι εγγραφές για τα Βίκος Street Relays των Τρικάλων, που θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 17:00.

Οι δηλώσεις συµµετοχής γίνονται στο κέντρο εγγραφών-κατάστημα WATT+VOLT, 28ης Οκτωβρίου 15, Τρίκαλα, Δευτέρα ως Παρασκευή από 17.30 ως 21.00 και το Σάββατο, 09.00-14.00.

Επίσης, η γραµµατεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 9/11 16.00-21.00 στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων και την Κυριακή 10/11 από τις 10.00 έως την ώρα του αγώνα.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.