Θερμές ευχαριστίες στους τοπικούς υποστηρικτές των σκυταλοδρομιών της Καβάλας

Θερμές ευχαριστίες στους τοπικούς υποστηρικτές των σκυταλοδρομιών της Καβάλας

Τα Βίκος Street Relays είναι οι άνθρωποί τους. Είναι οι συμμετέχοντες, οι εθελοντές, τα μέλη σωματείων και ομάδων που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη μοναδική σειρά σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα για να περάσουν το μήνυμα του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Δεκάδες άνθρωποι με αστείρευτη διάθεση είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο συμβάλουν με τον τρόπο τους στην επιτυχία κάθε αγώνα.

Στην Καβάλα, στο πλευρό των σκυταλοδρομιών συστρατεύθηκαν μια σειρά ανθρώπων και οργανισμών με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και φυσικά την ενίσχυση του Ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί -Αγία Μαρίνα». Ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας καθώς επίσης το Λιμεναρχείο Καβάλας συνέβαλαν καθοριστικά στο κλείσιμο των δρόμων και στη σωστή σήμανση, ώστε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί να μην ταλαιπωρηθούν.

Επιπλέον σημαντική ήταν η βοήθεια της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας τα μέλη της οποίας εθελοντικά προσέφεραν από νωρίς το πρωί τις υπηρεσίες τους. Για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου περιστατικού μέλη της Διασωστικής Ομάδας Καβάλας είχαν απλωθεί κατά μήκος της διαδρομής και ήταν έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή τη βοήθειά τους. Για τον ίδιο λόγο ο Ερυθρός Σταυρός Καβάλας και οι Σαμαρείτες έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προσφέροντας έτσι ένα ιδιαίτερο αίσθημα ασφάλειας στους συμμετέχοντες.

Δυναμικό ήταν το παρών της Λέσχης Ποντίων Καβάλας η οποία με περισσότερα από 90 άτομα έδωσε ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα. Μάλιστα τα μέλη τους είχαν στήσει το δικό τους stand στο χώρο των Βίκος Street Relays ενημερώνοντας τον κόσμο για το έργο τους και τις ποικίλες δράσεις τους. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού το οποίο με χαρά δέχθηκε να ενισχύσει και εκείνο το έργο της «Αγίας Μαρίνας» ενώ εξίσου σημαντική ήταν και συμβολή του Συλλόγου των Νομαρχιακών Υπαλλήλων της Π.Ε. Καβάλας.. Στην παραλία βρέθηκαν και αθλητές της ΕΚ Καβάλας για τους οποίους ο αθλητισμός σημαίνει ζωή πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με αλληλεγγύη ενώ ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν τα άτομα που έτρεξαν από τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Καβάλας, από  το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καβάλας και από το ίδρυμα  «Αγία Μαρίνα».

Στην προβολή των Βίκος Street Relays συνέβαλαν όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ιδιαιτέρως τα τοπικά δίκτυα Center TV και Ena Channel.

Τέλος πολύ σημαντική ήταν και η υποστήριξη του Airotel Galaxy Hotel, το οποίο όχι απλά φιλοξένησε τη γραμματεία της διοργάνωσης, τις μέρες που προηγήθηκαν της διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και όλη την ομάδα των Street Relays δίνοντάς της τη δυνατότητα να δουλέψει σε ένα πολύ ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.