Οι αφανείς ήρωες των Street Relays της Γλυφάδας

Οι αφανείς ήρωες των Street Relays της Γλυφάδας

Τον καλύτερό τους εαυτό αναμένεται να δώσουν οι τοπικοί υποστηρικτές των Βίκος Street Relays Γλυφάδας οι οποίοι στο άκουσμα του φιλανθρωπικού σκοπού των σκυταλοδρομιών έσπευσαν άμεσα να βοηθήσουν.

Τα «ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας» θα καλύψουν με εθελοντές τη διοργάνωση, με σπουδαστές από τα τμήματα «Προπονητικής» και «Διοίκησης & Οικονομίας» του ΙΕΚ. Παράλληλα, άριστα καταρτιζόμενοι σπουδαστές θα προσφέρουν μασάζ αποκατάστασης στους δρομείς και face painting στους μικρούς μας φίλους!

Δυναμικό παρών θα δώσει για άλλη μια φορά η ομάδα του «Recreation Fitness Team», που ασχολείται με την ενδυνάμωση και το conditioning ατόμων, ομάδων και αθλητών.

Η εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «Delta Force Security» θα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια και την επιτήρηση της διοργάνωση και με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσει να κυλήσουν όλα στην εντέλεια.

Στα Βίκος Street Relays θα δώσει το παρόν και το «Gazi College» που αποτελεί το στέκι των Γλυφαδιωτών για όλες τις ώρες για καφέ, πρωινά σνακ αλλά και για γεύμα παρέα με γευστικά cocktails και επιλεγμένα κρασιά.

Παρουσία θα έχει και ο σύλλογος για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας «ΑΡΧΕΛΩΝ». Τα μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται στη fan zone του αγώνα και θα ενημερώνουν τον κόσμο σχετικά με τη δράση τους. Ο «ΑΡΧΕΛΩΝ» ιδρύθηκε το 1983 και αποτελεί μη-κερδοσκοπικό σωματείο με αντικείμενο τη μελέτη και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους και τη διαχείριση των παράκτιων οικοσυστημάτων στις σημαντικότερες παραλίες ωοτοκίας της Καρέττα στη χώρα μας.

Φυσικά από τη fan zone των Street Relays δε θα μπορούσε να λείπει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την υποστήριξη του οποίου διεξάγεται ο αγώνας στη Γλυφάδα. Από το 1996 οι άνθρωποι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δεν έχουν σταματήσει να εκπληρώνουν τις επιθυμίες των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Για αυτά τα 20 χρόνια δράσης τους αλλά και το πώς μπορούμε όλοι να γίνουμε συμμέτοχοι της προσπάθειάς τους θα μας ενημερώσουν καθ΄όλη τη διάρκεια των Βίκος Street Relays της Γλυφάδας.