Συνεργασία Street Relays – Galaxy Airotel. Προετοιμασία με θέα το Φρούριο

Συνεργασία Street Relays – Galaxy Airotel. Προετοιμασία με θέα το Φρούριο

Οι προετοιμασίες για τα Street Relays της Καβάλας συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς. Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι μαζικές με τους κατοίκους να έχουν αγκαλιάσει με θέρμη τους πρωτοποριακούς αγώνες σκυταλοδρομιών που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην πόλη. Παρά τον έντονο φόρτο εργασίας που αναμένεται να αντιμετωπίσουν, οι διοργανωτές θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Airotel Galaxy Hotel, το οποίο θα αποτελέσει ουσιαστικά το “κέντρο επιχειρήσεων των αγώνων”.

Το Airotel Galaxy Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Καβάλα, κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ. Προσφέρει Roof Garden με θέα στην πόλη και τη θάλασσα. Οι χώροι και οι υπηρεσίες του αναδιαμορφωμένου και πλήρως ανακαινισμένου ξενοδοχείου, συνδυάζουν τη μοντέρνα αισθητική και τεχνολογία με τη μακρόχρονη φήμη του, και παρουσιάζουν την καινοτομία με σεβασμό στο ύφος και τις παραδόσεις της περιοχής.

Το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου με την πανοραμική θέα στην πόλη σερβίρει ελληνική και διεθνή κουζίνα επιφυλάσσοντας ιδιαίτερες γαστριμαργικές εκπλήξεις στους επισκέπτες του. Το Roof Garden του Airotel Galaxy Hotel με θέα τη γραφική παλαιά πόλη και το φρούριο είναι επίσης ιδανική για ένα βραδινό ποτό από το μπαρ.