Συνεργασία Vikos Street Relays -Smile Acadimos

Συνεργασία Vikos Street Relays -Smile Acadimos

Εδώ και τρία χρόνια τα Βίκος Street Relays ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα της άθλησης και της κοινωνικής προσφοράς. Πλέον, οι φίλοι των σκυταλοδρομιών, θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να παίρνουν μέρος στους αγώνες, αλλά και να συνδυάζουν την παρουσία τους με επισκέψεις στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της εκάστοτε πόλης ….όλα αυτά χάρη στη συνεργασία των Street Relays με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Smile Acadimos!

Η προσφορά θα περιλαμβάνει μεταφορά από και προς την πόλη του αγώνα, διαμονή και πρόταση για εκδρομή μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή των Street Relays.

Για τον αγώνα της Καβάλας το πακέτο περιλαμβάνει:

Αναχώρηση το πρωί της Παρασκευής 22 Απριλίου για την Καβάλα. Άφιξη στην όμορφη πόλη της ανατολικής Μακεδονίας με το φωταγωγημένο κάστρο, το υδραγωγείο και την παλιά πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Το Σάββατο 23 Απριλίου ξεκινάει με πρωινό και επίσκεψη στο μουσείο καπνού Καβάλας. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο Αμφίπολης, στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, με το αρχαίο θέατρο και την αγορά, και στο βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας εκεί όπου ο Απόστολος Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία Χριστιανή.

Την Κυριακή 24 Απριλίου μετά το πρωινό θα γίνει η αναχώρηση για το σημείο του αγώνα. Όταν ολοκληρωθούν τα Street Relays θα ξεκινήσει το ταξίδι προς την Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τιμές εδώ:

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ
Αναχώρηση Διάρκεια 2κλινο

City View

2κλινο

Sea View

3ο άτομο 1κλινο

City View

1κλινο

Sea View

22/4 3 μέρες € 158 € 170 € 140 € 205 € 220
Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή σε ξενοδοχείο στην Καβάλα • Πρωινό καθημερινά • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι την Πέμπτη 21 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις και για τους υπόλοιπους αγώνες της χρονιάς επικοινωνήστε με το πρακτορείο Smile Acadimos στο 210 3738000 (κα Χρόνη) ή με mail στο [email protected].