Ταξίδι στην Κοζάνη με το Smile Acadimos για τους φίλους των σκυταλοδρομιών!

Ταξίδι στην Κοζάνη με το Smile Acadimos για τους φίλους των σκυταλοδρομιών!

Η τέταρτη στάση των Βίκος Street Relays για το 2016 γίνεται στην Κοζάνη και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Smile Acadimos θα δώσει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία στους λάτρεις της μοναδικής σειράς αγώνων δρόμου τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις σκυταλοδρομίες και ενισχύσουν παράλληλα με την παρουσία τους το ίδρυμα «Ηλιαχτίδα».

Η προσφορά περιλαμβάνει μεταφορά από και προς την πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας, διαμονή και πρόταση για εκδρομή μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή των Street Relays. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής 20 ΜΑΪΟΥ με προορισμό την πόλη της Πτολεμαΐδας και ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Pantelidis 3*.

Το Σάββατο 21 ΜΑΪΟΥ μετά το πρωινό ακολουθεί η αναχώρηση για τη γραφική Ελασσόνα, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας και στη συνέχεια επίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου, με πληθώρα εκθεμάτων της εποχής των Βαλκανικών Πολέμων. Η εκδρομή συνεχίζεται στο Χάνι του Χατζηγώγου, που υπήρξε το στρατηγείο του διαδόχου Κωνσταντίνου κατά την ιστορική μάχη του 1912. Περνώντας από τη γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου το πούλμαν θα φτάσει στην Κοζάνη όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος και γεύμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Η Κυριακή 22 ΜΑΪΟΥ είναι ημέρα αγώνων. Μετά το πρωινό η ομάδα θα αναχωρήσει για την Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης και μετά το τέλος των σκυταλοδρομιών ξεκινάει η επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ
Αναχώρηση Διάρκεια 2κλινο 3ο άτομο 1κλινο
20/5 3 μέρες € 158 € 125 € 202
Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Pantelidis 3*, στην Πτολεμαίδα • Πρωινό καθημερινά • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα