Το Feedback, το Sandra Gym και το West Cross στηρίζουν την «Ηλιαχτίδα»

Το Feedback, το Sandra Gym και το West Cross στηρίζουν την «Ηλιαχτίδα»

Σε κάθε στάση των Βίκος Street Relays στήνεται μια πραγματική γιορτή. Δεκάδες δρομείς, μικροί και μεγάλοι, είτε ασχολούνται ερασιτεχνικά με το τρέξιμο είτε συστηματικά συμμετέχουν με αστείρευτη διάθεση και κέφι για να διασκεδάσουν και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς όσους την έχουν ανάγκη. Άλλο ένα τέτοιο πάρτι θα στηθεί στην Κοζάνη στις 22 Μαΐου με ολοένα περισσότερους αθλητικούς οργανισμούς και φορείς να δηλώνουν συμμετοχή.

Στις σκυταλοδρομίες που θα λάβουν χώρα την ερχόμενη Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία, θα συμμετάσχουν και ομάδες από τρία γυμναστήρια της πόλης. Το Feedback θα πάρει μέρος με 20 άτομα, το Sandra Gym με 15 και το West Cross με 12 άτομα. Τα τρία γυμναστήρια είναι εκείνα που εμπιστεύονται οι Κοζανίτες για την άθλησή τους αφού με το εξειδικευμένο προσωπικό τους μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες τους καθενός.

Εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα το Feedback, το Sandra Gym και το West Cross παρέχουν τόσο κλασικά προγράμματα άσκησης όσο και πιο μοντέρνα τα οποία πάντα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων γυμναστών. Μέρα με τη μέρα το κύμα ενθουσιασμού που έχει προκαλέσει η πρώτη διοργάνωση των Street Relays στην Κοζάνη εξαπλώνεται και έτσι ο αριθμός των συμμετοχών από τα συγκεκριμένα γυμναστήρια ενδέχεται να μεγαλώσει! Άλλωστε το κίνητρο του αθλητισμού και της συνεισφοράς στο Σύλλογο  «Ηλιαχτίδα» είναι πολύ μεγάλο, κάτι που αποδεικνύεται και από τη μαζική ανταπόκριση των κατοίκων της Κοζάνης.