Τρίποντο προσφοράς από την Καβάλα B.C.

Τρίποντο προσφοράς από την Καβάλα B.C.

Μπορεί η ιστορία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να είναι σχετικά σύντομη, ωστόσο, αποτελεί ένα από τα πιο ζωντανά κύτταρα του καβαλιώτικου αθλητισμού, με την ανδρική της ομάδα να καταγράφει πολλές παρουσίες στην Basket League τα τελευταία οκτώ κυρίως χρόνια. Η φετινή σεζόν βέβαια, δεν κύλησε όπως θα ήθελαν οι φίλαθλοι και οι παράγοντές της, καθώς η ομάδα, αν και κατέβαλε πολύ μεγάλες προσπάθειες, δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη τη τάξη εθνική κατηγορία.

Παρά τη γενικότερη απογοήτευση, οι άνθρωποι της Ε.Κ Καβάλας δε θα μπορούσαν να μείνουν απαθείς στο κάλεσμα των Βίκος Street Relays για τη στήριξη του Ιδρύματος «Μέριμνα για το ειδικό παιδί – Αγία Μαρίνα», αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την κοινωνική υπόσταση του σωματείου αλλά και στέλνοντας το πολύ σημαντικό μήνυμα πως η θέληση για προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη, μπορεί να υπερκεράσει τα εμπόδια που δημιουργεί η πρόσκαιρη θλίψη.

Η τετράδα που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο στους πρωτοποριακούς αγώνες των σκυταλοδρομιών της 24ης Απριλίου, στην όμορφη παραλία της πόλης, θα αποτελείται από τον team manager της ομάδας Νίκο Πενταζίδη, το γυμναστή Θωμά Γαζέτη και τους αθλητές Δημήτρη Τρεμέτη και Γιάννη Σταμπουλή.

Ο Γιώργος Πενταζίδης μάλιστα δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στα Street Relays:  “Η Καβάλα είναι πόλη συνώνυμο του αθλητισμού και αθλητισμός σημαίνει πάνω απ’όλα υγεία. Χαιρόμαστε που θα συμβάλλουμε και εμείς με τη συμμετοχή μας στην ενίσχυση της Αγίας Μαρίνας. Το κάνουμε με μεγάλη χαρά. Σε τέτοιου είδους προσπάθειες είμαστε πάντα αρωγοί. Στους δύσκολος καιρούς που ζούμε είναι σημαντικο να μη χαθεί η αλληλεγγύη γιατί μόνο έτσι μπορούμε να μείνουμε ενωμένοι και να προοδεύσουμε”.