Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα Volos Street Relays!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα Volos Street Relays!

Τα Volos Street Relays παραμένουν ακόμα αντικείμενο συζήτησης στον Βόλο μετά τον εξαιρετικό αγώνα στην παραλία της πόλης την προηγούμενη Κυριακή.

Για την άρτια διοργάνωση και τον πολύ πετυχημένο αγώνα ο Αθλητικός Σύλλογος “Ερμής 1877” οφείλει να ευχαριστήσει καταρχήν τον Δήμο Βόλου που έκανε ότι ήταν δυνατόν ώστε να σημειωθεί αυτή η επιτυχία στην παραλία.

Πολλά μπράβο και ευχαριστώ πρέπει να δοθούν στους συνεργάτες, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές των Volos Street Relays. Ο Βίκος ήταν και πάλι παρών όπως πάντα, ως ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης και όλης της σειράς των Street Relays. H Wind και η ΔΕΘ HELEXPO ως κεντρικοί χορηγοί συνεισέφεραν επίσης.

Τεράστια υπήρξε η προβολή της διοργάνωσης από τους media partners των Street Relays, τα κανάλια Novasports, η ιστοσελίδα Sportsfeed.gr, και οι εφημερίδες “Το Βήμα” και “Τα Νέα”, αλλά και από τους χορηγούς επικοινωνίας: Το Astra TV και Astra 97,3 FM, το Running News και το Runner Magazine.

Το Park Hotel στήριξε την διοργάνωση στον Βόλο όσο κανείς άλλος έχοντας διπλό ρόλο και υποστηρικτή και χορηγού φιλοξενίας, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή και του ξενοδοχείου “Κυψέλη”.

Καθοριστική ήταν η συμβολή των δύο εθελοντικών οργανώσεων στην εξέλιξη και διεξαγωγή του αγώνα. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων του Νομού Μαγνησίας και το Παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, αποτελώντας το παράδειγμα προς μίμηση.

Σκυτάλη στις συνεργασίες, σκυτάλη στην φιλανθρωπία, σκυτάλη στον εθελοντισμό. Μηνύματα που πέρασαν από τα λόγια στην πράξη στον Βόλο χάρη σε όλους αυτούς για τους οποίους έγινε η αναφορά. Ραντεβού το 2015!