Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Οι Θεσσαλονικείς αγκάλιασαν με τον πιο θερμό τρόπο την πρώτη Σκυταλοδρομία Δρόμου 10 χιλιομέτρων “Thessaloniki Street Relays 2014”, συμμετείχαν ενεργά και απόλαυσαν κάθε στιγμή του αθλητικού πάρτυ που στήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η διοργάνωση πήρε το… μήνυμα. Οι Θεσσαλονικείς στηρίζουν και κάνουν δικά τους τέτοια αθλητικά γεγονότα και είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους όσοι συμμετείχαν και έδωσαν σκυτάλη στην φιλία, τον αθλητισμό, την συνεργασία, τις ανθρώπινες σχέσεις, κάνοντας ένα ατομικό αγώνισμα να μοιάζει ακόμα πιο συναρπαστικό ως ομαδικό.

Πολλά ευχαριστώ πρέπει να δοθούν στους εθελοντές της διοργάνωσης, που απρόσκοπτα στήριξαν την πρώτη Σκυταλοδρομία Δρόμου 10 χιλιομέτρων, βοήθησαν με διάθεση και κέφι κάθε φορά που τους ζητήθηκε και ως “αφανείς ήρωες” έδωσαν λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε.

Πολλά ευχαριστώ πρέπει να δοθούν και σε όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτός ο ιδιαίτερος αγώνας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Καταρχήν στον Δήμο, αλλά και στην διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo που άνοιξε τις πύλες της και υποδέχθηκε τους δρομείς, στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης, Novasports, Ράδιο ΔΕΘ, Ράδιο Θεσσαλονίκη, TV100-FM100, Τα Νέα, Το Βήμα, stivosnews.grsportsfeed.gr, Alpha 96,5FM, ΝΕΡΙΤ, κοινωνόντας με κάθε τρόπο όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής.

Τα σωματεία Ερμής, Ηρακλής, ΧΑΝΘ, αλλά και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την πρωτοβουλία και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ονομαστικό χορηγό των αγώνων, την εταιρεία “Βίκος”, αλλά και στον χορηγό, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας “WIND” γιατί χωρίς την δική τους καθοριστική συμμετοχή και στήριξη, δεν θα υπήρχε αυτό το αποτέλεσμα, που έκανε όλον τον κόσμο να φύγει χαμογελαστός, με την προσμονή της επόμενης Σκυταλοδρομίας Δρόμου.

Οι αγώνες μεταφέρονται λίγο πιο βόρεια, στην Κομοτηνή, την προσεχή Κυριακή (11/5) και ακολούθως το Σεπτέμβριο σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Οι εγγραφές για την Σκυταλοδρομία Δρόμου στην Κομοτηνή έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον είναι έντονο, οπότε άλλο ένα αθλητικό πάρτυ μας περιμένει!

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και να προμηθευτείτε στην ιστοσελίδα http://www.azsportsimages.com/-/galleries/streettrackrelays/streetrelaysthessaloniki