Μεγάλος υποστηρικτής το Elite City Resort!

Μεγάλος υποστηρικτής το Elite City Resort!

Τα Βίκος Relays μπαίνουν και πάλι στη ζωή μας! Μετά από μια απολύτως πετυχημένη πρώτη χρονιά, με την πραγματοποίηση αγώνων σε έξι διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, τα Βίκος Relays επιστρέφουν το 2015 ακόμα πιο δυναμικά. Η αρχή γίνεται στη Καλαμάτα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας σκυταλοδρομιών δρόμου για το νέο έτος, την Κυριακή 1 Μαρτίου, στην πανέμορφη παραλία της πόλης.

Μεγάλος υποστηρικτής και “σύμμαχος” των Βίκος Relays στην Καλαμάτα θα είναι το Elite City Resort, κορυφαίο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας! Εκεί θα είναι το “στρατηγείο” των Βίκος Relays και εκεί θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του αγώνα, αύριο (5/2) στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Νίκος Μαλαπέτσας μίλησε γι’ αυτή τη συνεργασία επισημαίνοντας πως “το Elite City Resort είναι κομμάτι της Καλαμάτας. Είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό και δεν θα μπορούσε να μη δεν στηρίξει αυτόν τον αγώνα, που αφορά τον μαζικό αθλητισμό. Στο ξενοδοχείο μας έχουν καταλύσει στο παρελθόν όλοι οι μεγάλοι αθλητές στίβου την περίοδο της προετοιμασίας τους για τους μεγάλους αγώνες. Τώρα, με τα Βίκος Relays, είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι που στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα, διότι αφορά τον απλό κόσμο που θέλει μαζικά να αθληθεί. Είναι ένα ξεχωριστό event για την Καλαμάτα και σαφώς αποτελεί διαφήμιση της πόλης μας και της παραλίας μας, που είναι μέσα στον αστικό ιστό”.

Elite City Resort: Ένας “παράδεισος” εντός πόλης

Το ξενοδοχείο Elite City Resort σας υποδέχεται στην όμορφη Καλαμάτα Μεσσηνίας, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου. Με θέα το μαγευτικό Μεσσηνιακό Κόλπο, μπορείτε να απολαύσετε τις πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες μας, σε έναν ευρύ χώρο 35 στρεμμάτων, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Το Elite City Resort και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες. Ο συνδυασμός των γήινων χρωμάτων της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας και οι σύγχρονα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και διακόσμηση, μετατρέπει τη διαμονή ή την επίσκεψή σας  σε μια απολαυστική εμπειρία.

Το ξενοδοχείο Elite City Resort είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση και την εξυπηρέτησή  σας. Προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες  που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και λαμβάνουν χώρα σε πλήρως εξοπλισμένους και ανακαινισμένους χώρους, κάθε ένας από τους οποίους εξυπηρετεί σε διαφορετικό σκοπό.

Για την πολυτελέστερη και άνετη διαμονή σας στην Καλαμάτα, το Elite City Resort διαθέτει το Elite City Hotel και τα Elite Villas, που μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε standard και superior δωμάτια, σε junior, προεδρικές και executive suites, καθώς και σε διώροφες κατοικίες. Όλοι οι χώροι διαμονής είναι πλήρως ανακαινισμένοι και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μια ονειρική και αξέχαστη διαμονή,κατά τη διάρκεια των διακοπών ή των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

Το Elite City Resort, με σκοπό να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις σας στον τομέα της εστίασης, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, διαθέτει το Elite City restaurant, όπου μπορείτε να γευτείτε  ιδιαίτερα και ξεχωριστά πιάτα, το Elite Beach Bar, το οποίο βρίσκεται στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου και μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας κάποιο ποτό ή κοκτέιλ, το Elite Aqua Club, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από την πισίνα και μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, και το Elite Winter Lounge, το χειμερινό μας σαλόνι, στο οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε κατά τους χειμερινούς μήνες του έτους.

Για την καλύτερη διοργάνωση των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων, συναντήσεων και σεμιναρίων, το Elite City Resort διαθέτει το Elite Blue Conference Centre, το πιο μεγάλο συνεδριακό κέντρο της Πελοποννήσου, που μπορεί να σας φιλοξενήσει σε συνεδριακούς χώρους συνολικής επιφάνειας  5000 τ.μ.

Τέλος, το Elite City Resort, προκειμένου να σας παρέχει μοναδική οργάνωση και εξυπηρέτηση στις προσωπικές και κοινωνικές σας εκδηλώσεις, προσφέρει τις υπηρεσίες των  Elite City Resort Weddings και  Elite City Resort Events, τα οποία αναλαμβάνουν τη διοργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων γάμου και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.

 

  • Elite City Resort

    Elite City Resort

  • Kalamata

    Kalamata