Αυτοί είναι οι νικητές του 8ου Lake Run!

Αυτοί είναι οι νικητές του 8ου Lake Run!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Γύρος Λίμνης στα Ιωάννινα! Το Lake Run με το οποίο ολοκληρώθηκε το αθλητικό τριήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Περισσότεροι από 1.200 ήταν αυτοί που έτρεξαν τον Γύρο της Λίμνης στα 30 και τα 10 χιλιόμετρα.

Ο Γιώργος Χατζηγιάννης από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας είναι ο μεγάλος νικητής του 8ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων.

Ο Καρδιτσιώτης αθλητής που είχε τρέξει και το 2012 στον Γύρο Λίμνης, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια για να κατακτήσει την πρώτη θέση με χρόνο 1.48.08.

Δεύτερος έκοψε το νήμα ο Άρης Τσίπης από την Παραμυθιά με 1.51.21 και στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Γιάννης Σκρέκας από τη Θεσσαλονίκη με 1.52.29.

Η Βασιλική Καραγεωργάκη ήταν η πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Η αθλήτρια του Σ.Α.Π. Νεάπολης από τη Θεσσαλονίκη προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και με σταθερό ρυθμό τερμάτισε στην πρώτη θέση με καθαρό χρόνο 2.06.42.

Δεύτερη γυναίκα η Βηθλεέμ Σαπίου από τον Σύλλογο Αθηνόδωρο Αιγίου με χρόνο 2.15.02 και στην τρίτη θέση η Νίκη Μπουκουβάλα από τον ΣΔΥ Αγρινίου με χρόνο 2.15.21.