Βίκος Street Relays Κοζάνη 2017: Οι τελευταίες εγγραφές

Βίκος Street Relays Κοζάνη 2017: Οι τελευταίες εγγραφές

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή του τέταρτου αγώνα της σειράς των Βίκος Street Relays για το 2017, στην Κοζάνη, με το ενδιαφέρον να αυξάνεται κατακόρυφα όσο πλησιάζει η μέρα των αγώνων.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουνε κλείσει, όμως θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την εγγραφή σας Παρασκευή και Σάββατο 19-20 Μαΐου,  11:00-19:00, από τη γραμματεία των αγώνων στην πλατεία Νίκης (κεντρική πλατεία Κοζάνης), κάτω από το σκέπαστρο.

Από το ίδιο σημείο θα γίνει και η παραλαβή του υλικού των συμμετεχόντων.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κέντρο της Κοζάνης, με εκκίνηση της Κυριακή 21/5 στις 11:00, από την πλατεία Νίκης (κεντρική πλατεία Κοζάνης), μπροστά από το δημαρχείο, με σκοπό τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης.

Η διαδρομή έχει ως εξής:

Οι δρομείς θα διανύσουν αρχικά απόσταση 200μ. στον πεζόδρομο της οδού Ειρήνης με αναστροφή στην πλατεία Ελευθερίας, επιστροφή στο δημαρχείο και ανάβαση της Παύλου Μελά για περίπου 400μ. προτού κάνουν τη δεύτερη στροφή και επιστρέψουν στο σημείο εκκίνηση. Η κυκλική αυτή διαδρομή είναι 1.250 μέτρα με τους δρομείς των 4×2,5οο να την επαναλαμβάνουν 2 φορές, των 2×5 τέσσερις φορές ο καθένας  ενώ οι δρομείς των 10 χλμ θα κάνουν οκτώ κύκλους.