Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2017: Χρήσιμες πληροφορίες

Βίκος Street Relays Χαλκίδα 2017: Χρήσιμες πληροφορίες

Τα Βίκος Street Relays είναι καθοδόν για την πόλη της Χαλκίδας, όπου για πρώτη φορά φέτος θα τρέξουμε όλοι μαζί, το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου, με αποκλειστικό σκοπό την δωρεά αθλητικού υλικού στα σχολεία της πόλης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τους καλύτερους χρόνους (ομαδικό).

Παρακάτω ακολουθούν μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και τους κατοίκους της πόλης της Χαλκίδας:

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:

Φαρμακίδου – Αγγ.Γοβιού – Βόρεια Λωρίδα Παλαιάς Γέφυρας – Αρχ.Μακαρίου έως τη διασταύρωση με την οδό Χαλκόδοντος και αναστροφή – Αρχ.Μακαρίου – Βόρεια Λωρίδα Παλαιάς Γέφυρας – Αγγ.Γοβιού – Βουδούρη (παραλία), τερματισμός Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ  ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω οδούς θα γίνει από τις 09.45 έως τις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής (5/11).

Διευκρινίζεται ότι θα δεσμευτεί μόνο η Βόρεια Λωρίδα κυκλοφορίας της Παλαιάς Γέφυρας.

Επιπροσθέτως το τμήμα της οδού Φαρμακίδου απο τη διασταύρωση με την οδό Τσιριγώτη έως τη διασταύρωση με την οδό Κριεζώτου, θα παραμείνει κλειστό για τη διέλευση των οχημάτων ως τις 13.30.

Επίσης, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Φαρμακίδου και στην ανατολική λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Αρχ.Μακαρίου απο το ύψος της Παλαιάς Γέφυρας έως την οδό Χαλκόδοντος.