Δήλωση Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη: “Τέτοιες εκδηλώσεις μας κάνουν μια ισχυρή ομάδα”

Δήλωση Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη: “Τέτοιες εκδηλώσεις μας κάνουν μια ισχυρή ομάδα”

Ο τελικός αγώνας σκυταλοδρομιών δρόμου “Βίκος Street Relays 2014” που γίνεται στο Πασαλιμάνι υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά βρίσκεται προ των πυλών και ήδη έχει καταρριφθεί το απόλυτο ρεκόρ συμμετοχών στην σειρά των αγώνων!

Το πρωί της Κυριακής χιλιάδες κόσμου θα βρεθούν στο σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Κανάρη, απέναντι από το Ρολόι για να συμμετάσχουν σε έναν μοναδικό ομαδικό αγώνα, που έχει έντονο το φιλανθρωπικό στοιχείο, καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα “Αργώ”.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης θα είναι παρών όχι απλά ως ο πρώτος πολίτης της πόλης, αλλά και ως συμμετέχων στον αγώνα των 4x2500μ. Θα πάρει σκυτάλη και θα τρέξει μαζί με τους συμπολίτες του για να στείλει το μήνυμα της συνεργασίας και της προσφοράς πρός πάσα κατεύθυνση.

Την Κυριακή o Πειραιάς παίρνει τη σκυτάλη και τρέχουμε. Για πρώτη φορά στην πόλη μας διοργανώνονται αγώνες σκυταλοδρομίας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν δηλώσει συμμετοχή, έχουν κάνει ομάδες και κατεβαίνουν την Κυριακή στη Ζέα για να αγωνιστούν. Να αγωνιστούν για καλό σκοπό. Για τα παιδιά του Αργώ, ενός Ιδρύματος που επιτελεί σημαντικό έργο στην πόλη μας. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις μας φέρνουν όλους πιο κοντά, μας κάνουν μια ομάδα. Μια ισχυρή ομάδα”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Πειραιά.