Η παραλαβή του υλικού και οι τελευταίες εγγραφές για τη Λάρισα

Η παραλαβή του υλικού και οι τελευταίες εγγραφές για τη Λάρισα

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11.00 γίνονται στη Λάρισα οι σκυταλοδρομίες δρόμου Βίκος Street Relays. Στις 13.00 θα ακολουθήσει live εμφάνιση της σπουδαίας τραγουδίστριας Χρύσπας.

Δηλώσεις συμμετοχής από ενδιαφερόμενους και η παραλαβή του υλικού θα γίνονται από τη γραμματεία αγώνων που λειτουργεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 από τις 13:00- 21:00 και το Σάββατο από τις 10:00-21:00 μπροστά από το κατάστημα της Intersport,  Παναγούλη 19 & Παπακυριαζή. Την Κυριακή η γραμματεία θα είναι στην Πλατεία Ταχυδρομείου στις 08:00-10.30.

Τον αγώνα Βίκος Street Relays διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας, την Α.Ε.Λ και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony καθώς και η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Bausch Health , που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.