Η «ψυχή» του ΟΚΑ Καβάλας

«Κάθε παραμύθι έχει τον δράκο του», λέμε πολλές φορές. Ένα ιστορικό σωματείο μπορεί να έχει τον δικό του; Μπορεί όχι δράκο, αλλά την ψυχή… Δράκου!

Ο ΟΚΑ Καβάλας είναι ένας σύλλογος που μετράει ήδη 61 χρόνια ζωής και τις τελευταίες δεκαετίες ένα από τα πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή του είναι η Κατερίνα Δράκου. Πρόεδρος πια του ΟΚΑ Καβάλας, έχει βοηθήσει τα μέγιστα και συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και τη θέρμη. Λάτρης του στίβου, αγάπησε και τα Βίκος Street Relays, που ήρθαν πέρσι για πρώτη φορά στην πόλη της.

«Η πόλη και ο σύλλογος τα αγάπησε και με την ίδια θέρμη το αγκαλιάζουμε και φέτος», λέει η παλιά προπονήτρια, που έχουν περάσει από τα χέρια της πολλοί πρωταθλητές. Όπως η Ανθή Καραγιάννη, αθλήτρια-σύμβολο της πόλης. «Μαζί με την Ανθή επισκεφθήκαμε τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης και ενημερώσαμε για τους αγώνες. Βλέπω κινητικότητα και σταδιακά συμμετέχει όλο και περισσότερος κόσμος. Μου αρέσει η ιδέα, διαχέεται η συμμετοχή. Όσοι το βλέπουν σαν παρέα, τους δελεάζει», καταλήγει η Κατερίνα Δράκου, που φυσικά ετοιμάζονται με τον σύλλογό της για να πάρουν μέρος την Κυριακή 23 Απριλίου στα Βίκος Street Relays – Καβάλα 2017.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν...

0 Σχόλια “Η «ψυχή» του ΟΚΑ Καβάλας”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FOLLOW US

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Dole_Logo

MEDIA PARTNERS

nova-main-logo-02

Print

ATHLETICS_LOGO_white

running

SPORT PARTNERS

logo-erm
logo_SEEDA