ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ-Aegean College: Ενα εκπληκτικό αποτέλεσμα

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ-Aegean College: Ενα εκπληκτικό αποτέλεσμα

Τα Street Relays με το Aegean College και τα IEK ΟΜΗΡΟΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους  και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό στα φετινά «Πειραιάς Βίκος Street Relays»!

Οι σπουδαστές και το διοικητικό προσωπικό, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο του εκπαιδευτικού ομίλου Όμηρος, κ. Νίκο Μακρυπλίδη, αλλά και επώνυμους καθηγητές, όπως ο Γιώργος Αυτιάς, βρέθηκαν στο Πασαλιμάνι και εκεί δημιούργησαν τις δικές τους πολυπληθείς ομάδες και συμμετείχαν ενεργά στους αγώνες,.

Στις τέντες του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ, ο κόσμος απόλαυσε τις λιχουδιές που ετοίμαζαν επιτόπου οι σπουδαστές Αρχιμάγειρες- Σεφ, χαλάρωσε με το θεραπευτικό μασάζ των Φυσικοθεραπευτών της Σχολής και θαύμασε τα όμορφα προσωπάκια των παιδιών με τα θεαματικά face painting από τα σπουδάστριες Αισθητικής & Επαγγελματικού Μακιγιάζ.

Ευχαριστούμε τα ΙΕΚ Όμηρος – Aegean College για την στήριξη τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας!

Επτά δεκαετίες «ζωής» και προσφοράς

Επτά ολόκληρες δεκαετίες μετά την ίδρυσή του – 1946- ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο φορέα εκπαίδευσης με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία.

Έναν οργανισμό με μακρά παράδοση  αλλά με «κεραίες» στραμμένες στο μέλλον. Με κορυφαίες διακρίσεις , είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα με 1ο Παγκόσμιο Βραβείο και Ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των Αποφοίτων του βάσει πρόσφατης έρευνας της εταιρείας Alco.

Σήμερα λειτουργεί ως  ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με 70 σύγχρονες ειδικότητες αναγνωρισμένες από το κράτος και ως Aegean College με επίσημη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Aegean College συνεργάζεται με κορυφαία Κρατικά Ευρωπαϊκά  Πανεπιστήμια που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βρετανικής και παγκόσμιας κατάταξης διαθέτοντας πανεπιστημιακά προγράμματα Bachelor και Master αναγνωρισμένα από το Σ.Α.Ε.Π (Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων) Υπουργείο Παιδείας.

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ:

Αθήνα:  Βερανζέρου 3, Πλ. Κάνιγγος,  Τηλ: 210 3806166

Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Τηλ: 210 4190854

Fb: https://www.facebook.com/iekomiros/

Aegean College:

Aθήνα: Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα, Τηλ: 210 3211228

Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Τηλ: 210 4190854

Fb: https://www.facebook.com/AegeanOmirosCollege