Και ο Ζαγοράκης στο Thessaloniki Street Relays

Και ο Ζαγοράκης στο Thessaloniki Street Relays

Τέσσερις ημέρες απέμειναν για τον 1ο Αγώνα Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. “Thessaloniki Street Relays 2014” και οι συμμετοχές των ομάδων αυξάνονται. Την προσπάθεια στηρίζει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης ο οποίος δήλωσε συμμετοχή και θα τρέξει με μία ξεχωριστή ομάδα.

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησε το EURO 2004 θέλωντας να στηρίξει την προσπάθεια του Απόστολου Χαριτωνίδη που νίκησε τη λευχαιμία και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής σε αγώνες κολύμβησης μεταμοσχευμένων αθλητών, δήλωσε συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής. Μαζί με τον μεγάλο αρχηγό, στην ίδια ομάδα θα τρέξει και η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη με την ιδιότητα της προέδρου του συλλόγου “Αγάπη” αλλά και ως ενεργή εθελόντρια δωρεάς οργάνων. Την ομάδα συμπληρώνει ο  υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ του ονομαστικού χορηγού των street relays, “Βίκος”,  Κωνσταντίνος Σεπετάς  ο οποίος και αυτός με τη σειρά του θέλει να στηρίξει την προσπάθεια του Απόστολου Χαριτωνίδη και μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και την Έλενα Ράπτη, να περάσουν το πιο δυνατό μήνυμα. Ο αθλητισμός είναι ζωή και είναι για όλους.

Εκτός από αυτήν της ξεχωριστή ομάδα, το παρών θα δώσει και αντιπροσωπεία της Ολυμπιακής ομάδας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στους 22ους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι, με επικεφαλής τη σημαιοφόρο της αποστολής, Παναγιώτη Τσακίρη. Την τετράδα συμπληρώνουν οι σκιέρ Κωνσταντίνος Συκαράς, Σοφία Ράλλη και Μαρία Τσακίρη.

Επίσης υπάρχει η μικτή ομάδα μπάσκετ που αποτελείται από τους δευτεραθλητές κόσμου και πρωταθλητές Ευρώπης Λάζαρο Παπαδόπουλο και Νίκο Χατζηβρέτα καθώς και από τον Κώστα Χαραλαμπίδη και την Εύα Κατωπόδη.

Η δεύτερη επίλεκτη ομάδα είναι η 4άδα που θα κατεβάσει η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.Φυσικά, από μια σκυταλοδρομία δρόμου, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρωταθλητές στίβου και η κορυφαία 4άδα που θα συμμετέχει εκπροσωπώντας το Νο 1 Ολυμπιακό άθλημα, είναι αυτή που θα αποτελούν οι Έλληνες πρωταθλητές της ημιαντοχής Κώστας Νακόπουλος, Ανδρέας Δημητράκης, Νίκος Γκότσης και ο Κύπριος πρωταθλητής Φάνης Μιχαηλάς.

Ο αθλητικός σύλλογος Ερμής, ο Ηρακλής, η ΧΑΝΘ και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΔΕΘ, σε μία πρωτοφανή ομαδική προσπάθεια, προχωρούν όλοι μαζί ενωμένοι στην διοργάνωση ενός αγώνα για όλο τον κόσμο! Ο 1ος αγώνας σκυταλοδρομίας δρόμου της Θεσσαλονίκης, που θα γίνει την Κυριακή απόγευμα 4 Μαίου 2014, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην Πλατεία ΧΑΝΘ, αποτελεί μέρος της πρωτοποριακής σειράς αγώνων Βίκος Relays 2014 που ξεκίνησαν πριν 3 εβδομάδες από τη Ραφήνα Αττικής και τώρα κάνουν την δεύτερη στάση στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν την Κυριακή το απόγευμα, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη, στις Σκυταλοδρομίες δρόμου και δε βρίσκουν τετράδα για να έρθουν ή τους λείπει ένας δρομέας ή θέλουν να βρουν απλά παρέα για να τρέξουν, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ! Στέλνουν το αίτημά τους σε εμάς και τους βρίσκουμε ομάδα ή δρομέα!