Κοζομπόλη: “Στα Street Relays μπορούν να συμμετέχουν ολόκληρες οικογένειες”

Κοζομπόλη: “Στα Street Relays μπορούν να συμμετέχουν ολόκληρες οικογένειες”

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη ήταν παρούσα στην συνέντευξη Τύπου και ανέλυσε τον ρόλο των Ολυμπιονικών στην σειρά αγώνων Street Relays σε όλη την Ελλάδα.

Ξεκίνησε την τοποθέτησή της τονίζοντας πως «ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών πρεσβεύει τα ιδανικά των Ολυμπιακών αξιών και της διά βίου άθλησης. Έτσι, αρχής γενομένης από την Καλαμάτα φέτος, συμμετέχουμε σε όλα τα Street Relays με τους κατά τόπους Ολυμπιονίκες μας και προσπαθούμε να στρέψουμε τα μικρά παιδιά και όχι μόνο στον αθλητισμό. Ο θεσμός των Street Relays έχει το εξής διαφορετικό: Μπορούν να συμμετέχουν και ολόκληρες οικογένειες, από παιδιά, μέχρι παππούδες. Υπάρχουν μικρές αποστάσεις και μπορεί να τρέξει ο οποιοσδήποτε και να περάσει το μήνυμα του αθλητισμού και όσα πρεσβεύει ο αθλητισμός. Είναι ένα σχολείο ο αθλητισμός. Θα τρέξουμε και στον Πειραιά, θα είμαστε κοντά στα παιδιά και σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε μαζί.

Κρεντζ: “Ο Δήμος Πειραιά έχει αστική κουλτούρα και κοινωνική συνείδηση”

Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Βίκου, Νατάσα Κρεντζ δήλωσε: “Ό,τι θέλουμε να κάνουμε, ό,τι σκεφτόμαστε σαν Βίκος, το κάνουμε αμέσως πράξη. Έτσι κάναμε τα Street Relays έναν χρόνο πριν. Είμαστε από την αρχή μαζί, έχουμε πάει σε έξι πόλεις και είμαστε χαρούμενοι που στις 17 Οκτωβρίου θα είμαστε στον Πειραιά. Ο λόγος που είμαστε χαρούμενοι είναι γιατί ο Δήμος Πειραιά χαρακτηρίζεται από αστική κουλτούρα, έχει κοινωνική συνείδηση και υπάρχει και ένα πάθος στους κατοίκους του Πειραιά για σημαντικές δραστηριότητες. Αν χτίζουμε αστική κουλτούρα και καλλιεργείται η αθλητική συνείδηση, όλα αυτά μαζί μας φέρνουν στην διοργάνωση, όπου μικροί, μεγάλοι, ευπαθείς ομάδες, άνθρωποι που θέλουν να βγουν και να περπατήσουν, μπορούν να είναι κοντά μας.

Γιαννίση: “Τιμή μας να συμμετέχουμε”

Εκπροσωπώντας την εταιρεία Ferrero και το Πρόγραμμα Kinder+SPORT, η Εύη Γιαννίση Marketing Manager, Ferrero Greece δήλωσε: “Βρισκόμαστε εδώ σήμερα με το πρόγραμμα Kinder+SPORT για να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον αθλητισμό, τα οφέλη του και τη χαρά που προσφέρει σε κάθε μορφή του. Σε μία νέα συνεργασία με τις σκυταλοδρομίες Street Relays που οργανώνονται σε πόλεις όλη την Ελλάδα και απευθύνονται πραγματικά σε όλους, όσοι αθλούνται και θέλουν ταυτόχρονα να περνούν και καλά, είναι τιμή μας να συμμετέχουμε κι εμείς στα Street Relays που θα γίνουν στις 17 Οκτωβρίου εδώ στον Πειραιά”.