Μαγικές στιγμές στο Πασαλιμάνι με τα Βίκος Relays!

Μαγικές στιγμές στο Πασαλιμάνι με τα Βίκος Relays!

Μαγικές στιγμές έζησε ο Πειραιάς σήμερα (16/11) το πρωί με την διεξαγωγή των Βίκος Street Relays! Στην καρδιά του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, στο Πασαλιμάνι, περισσότερα από 2000 άτομα, πήραν σκυτάλη και έτρεξαν όχι μόνο για την διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους, αλλά για την στήριξη, οικονομική και ηθική, του ιδρύματος “Αργώ”!

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο σήμα κατατεθέν του Πειραιά με την παρουσία τους. Το Πασαλιμάνι γέμισε ζωή, χαμόγελα, ανθρώπους που ήταν μέσα στη χαρά γιατί απόλαυσαν μια πραγματικά υπέροχη διαδρομή συμμετέχοντας στις σκυταλοδρομίες δρόμου, που έκλεισαν τον πρώτο κύκλο τους, για το 2014, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης πήρε σκυτάλη, έδωσε την εκκίνηση, άφησε το πιστόλι και ξεκίνησε να τρέχει μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες του. “Είναι μια μέρα για τους δημότες του Πειραιά, για τους πολίτες, όχι μόνο για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Είναι μια γιορτή για όλη την πόλη, να κατέβει ο κόσμος στον δρόμο να τρέξει. Παιδάκια, μαμάδες, μπαμπάδες… Πήραμε τη σκυτάλη σήμερα και θα συνεχίσουμε και με άλλες εκδηλώσεις, γιατί θέλουμε στον Πειραιά κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο να υπάρχει κάποιο αθλητικό δρώμενο. Θέλουμε να γίνουν θεσμός στον Πειραιά οι αθλητικές διοργανώσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε πολύ κόσμο σήμερα”, τόνισε ο κ. Μώραλης.

Σημαντική στιγμή του σημερινού αθλητικού πάρτι που στήθηκε στο Πασαλιμάνι ήταν όταν τα παιδιά από το “Αργώ” έτρεξαν! Πήραν σκυτάλη και έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα ζωής προς πάσα κατεύθυνση. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν στη συνέχεια όλοι όσοι συμμετείχαν, τρέχοντας για το “Αργώ”. “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ειλικρινά το πιστεύω, σας έστειλε ο Θεός και το λέω αυτό γιατί πριν λίγο καιρό είχαμε τις πλημμύρες και πάθαμε μεγάλη καταστροφή, αλλά τώρα γίνεται αυτός ο υπέροχος αγώνας για τα παιδιά του “Αργώ”. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν, οργάνωσαν και συμμετείχαν σε αυτόν τον αγώνα”, τόνισε η Πρόεδρος του ιδρύματος “Αργώ”, κα. Δέσποινα Παπαστελιανού.

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία των Piraeus Street Relays είχαν ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταύρος Ελληνιάδης, μαζί με την Αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝ και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο, Σταυρούλα Αντωνάκου, όπως επίσης και ο Νίκος Γέμελος, προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών Γιαννιώτη, Αραούζου, Φωκαϊδη και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά.