Μαζική συμμετοχή από τα “Green Family Ελληνικόν” και στα Street Relays της Θεσσαλονίκης

Μαζική συμμετοχή από τα “Green Family Ελληνικόν” και στα Street Relays της Θεσσαλονίκης

Μετά την πρώτη πετυχημένη συνεργασία, στρατηγικής σημασίας, στον 2ο αγώνα “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, το βοτανοπωλείο Green Family Ελληνικόν επιστρέφει και στηρίζει και τα Βίκος Street Relays στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Παραλία!

Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων υγιεινής διατροφής, Θόδωρος Πανταλέων μαζί με άλλα μέλη του Green Family Ελληνικόν ετοιμάζουν δεκάδες τετράδες και δυάδες, για να τρέξουν στην πανέμορφη διαδρομή των φετινών Relays στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την στήριξη του Ορφανοτροφείου Θηλέων “Μέλισσα”. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε άλλον έναν υπέροχο αγώνα δρόμου, αυτή τη φορά στη Νέα Παραλία, ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης. Χαρήκαμε την συμμετοχή μας στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” και τώρα παίρνουμε σκυτάλη για να τρέξουμε στα Street Relays, έναν αγώνα που επίσης έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, καθώς θα γίνει μέσα στην πόλη, αναδεικνύει την συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα και παράλληλα προσφέρει και φιλανθρωπικό έργο”, επεσήμανε ο Θόδωρος Πανταλέων, που αναφέρθηκε και στις παροχές των καταστημάτων Green Family Ελληνικόν: “Μέσα απο τα προϊόντα του προάγει όχι μόνο μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και μια μοναδική πρόταση με προϊόντα που σέβονται την φύση και των άνθρωπο, με παραγωγικές διαδικασίες χωρίς φυτοφάρμακα και με τεχνικές που δεν προσβάλουν την γη. Στα καταστήματα θα βρει κάποιος τους κατάλληλους συνδυασμούς της φύσης απο τρόφιμα, βότανα, συμπληρώματα, φρέσκα λαχανικά και φρούτα και προϊόντα για ανθρώπους με δυσανεξίες”.

Λίγα λόγια  για το Green Family Ελληνικόν

Τα καταστήματα «Green Family Το Ελληνικόν» διαθέτουν πραγματικά κάθε είδους τρόφιμο, αλλά βιολογικά παραγμένο: φρούτα και λαχανικά, παιδικές τροφές γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά. Εκεί, ρωτώντας τους ενημερωμένους υπαλλήλους θα γνωρίσεις προϊόντα, που συμπυκνώνουν όλη τη δύναμη της φύσης και οχυρώνουν τον οργανισμό σου από κάθε σχεδόν κίνδυνο: Προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα και βότανα, συμπληρώματα διατροφής. Θα τα βρεις εύκολα, οργανωμένα σε θεματικές «γωνιές».

Στα ράφια του θα ανακαλύψει ο καθένας ότι χρειάζεται στην καθημερινότητά του, αλλά φτιαγμένο από υλικά αγνά, που δεν υπονομεύουν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία: απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες είναι μερικά μόνο από αυτά.

ellinikon4

Τα καταστήματα Green Family Ελληνικόν:

  • Θ. Σοφούλη 34 (Καλαμαριά), τηλ.: 2310 429044
  • Βατικιώτου 26-28 (Πλατεία Άθωνος), τηλ.: 2310 257503
  • Λεωφ. Κομνηνών 27 (Πανόραμα), τηλ.: 2310 023820
  • *ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΙΚΕ
  • Κομνηνών 24 (Θεσσαλονίκη), τηλ.: 2310 224252
  • Κύπρου 31 (Λάρισα), τηλ.: 2410 258400
  • Δαγκλή 27 (Ξάνθη), τηλ: 25410 22122

Email: [email protected]

Web: www.greenfamily.gr