Μεγάλα ονόματα στον αγώνα της Χαλκίδας

Μεγάλα ονόματα στον αγώνα της Χαλκίδας

O καιρός το Σάββατο μας «τα μούσκεψε», αλλά παρ’ όλα αυτά είμαστε πανέτοιμοι και μετράμε αντίστροφα για τους Αγώνες το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου στην πανέμορφη Χαλκίδα.

Οι προβλέψεις για την Κυριακή είναι ευνοϊκές, ο καιρός θα είναι ιδανικός για τρέξιμο, και τίποτα δε μας σταματά!

Στο πρώτο event των Βίκος Street Relays στην πόλη της Χαλκίδας θα έρθουν για να δώσουν το παρών και να τρέξουν οι  πρωταθλητές αποστάσεων, Χρήστος Παπούλιας, Ανέστης Παπούλιας, Ευτύχης Σουλιώτης, Κώστας Βασιλάκης, Θανάσης Παγουνάδης και ο νικητής του ημιμαραθώνιου της Χαλκίδας, Δημήτρης Τάγκης.

Τα Βίκος Street Relays αλλάζουν σκυτάλη στην πανέμορφη πόλη της Εύβοιας και τρέχουμε για την αγορά αθλητικού υλικού που θα μοιραστεί στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χαλκίδας.

Να θυμίσουμε πως με δεδομένη τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σ’ ολόκληρη την πόλη αυτήν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, πάρθηκαν αποφάσεις αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ ορίσθηκαν νέες ώρες έναρξης όλων των αγώνων, που έχουν ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΩΡΕΣ

10:30: Street Relays 4×2500μ (12 ετών και άνω)

10:30: Street Relays 2×5000μ (14 ετών και άνω)

10:30: Street Run 10 χιλιόμετρα (16 ετών και άνω)

12:00: Kids Relays 4×50μ. (νήπια)

12:00: Kids Relays 4×100μ (δημοτικού)

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:

Φαρμακίδου – Αγγ.Γοβιού – Βόρεια Λωρίδα Παλαιάς Γέφυρας – Αρχ.Μακαρίου έως τη διασταύρωση με την οδό Χαλκόδοντος και αναστροφή – Αρχ. Μακαρίου – Βόρεια Λωρίδα Παλαιάς Γέφυρας – Αγγ.Γοβιού – Βουδούρη (παραλία), τερματισμός Μνημείο Εθνικής Αντίστασης.