Με λαμπερό ήλιο οι εγγραφές! Σας περιμένουμε…

Με λαμπερό ήλιο οι εγγραφές! Σας περιμένουμε…

Ο τέταρτος αγώνας των σκυταλοδρομιών δρόμου «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2017» είναι προ των πυλών. Η πόλη της Δυτικής Μακεδονίας έχει φορέσει τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους αθλητές, λάτρεις της σκυτάλης, το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου.

Η σημερινή «υποδοχή» έγινε με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Στην ηλιόλουστη Κοζάνη οι διοργανωτές και τοπικοί παράγοντες έπιασαν και επίσημα δουλειά, με τη γραμματεία των αγώνων να έχει ανοίξει από το πρωί και να σας περιμένει σήμερα και αύριο (11 πμ.-7 μμ.) για τις τελικές εγγραφές και την παραλαβή του υλικού.

Με δεδομένο ότι οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν κλείσει, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την εγγραφή σας Παρασκευή και Σάββατο 19-20 Μαΐου, στη γραμματεία των αγώνων, που βρίσκεται στην πλατεία Νίκης, κάτω από το σκέπαστρο.

Από το ίδιο σημείο θα γίνει και η παραλαβή του υλικού των συμμετεχόντων.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο κέντρο της Κοζάνης, με εκκίνηση της Κυριακή 21/5 στις 11:00, από την πλατεία Νίκης (κεντρική πλατεία Κοζάνης), μπροστά από το δημαρχείο, με σκοπό τη στήριξη των προσπαθειών του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης.