Οι παραλαβές αριθμών από τη γραμματεία των Relays!

Οι παραλαβές αριθμών από τη γραμματεία των Relays!

Το Grand Serai είναι το “στρατηγείο” του Ioannina Street Relays και του Lake Run! Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα σκυταλοδρομίας 4×2500μ. στα Ιωάννινα, μπορούν να περνούν από το  Grand Serai, όπου και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την Γραμματεία του αγώνα.

 

– Οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τα μπλουζάκια και τον αριθμό τους από την Γραμματεία στο Grand Serai, σήμερα Παρασκευή 19/9 έως και τις 20:00 και αύριο Σάββατο 20/9, ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 έως τις 14:00.

– Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τις κορδέλες (σκυτάλες) επί τόπου, στην Ακτή Μιαούλη, έως και μισή ώρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, τα Kids Relays (17:00) και τα Street Relays (18:30).

– Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έκλεισαν από την Τετάρτη 17/9, συνεχίζονται ωστόσο σε πέντε κεντρικά σημεία των Ιωαννίνων και ένα στην Άρτα.

– Επίσης, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, έχει δοθεί παράταση έως αύριο μεσημέρι Σάββατο 20/9 στις δωρεάν εγγραφές από το κατάστημα της Forthnet για τη συμμετοχή στη Novasports Running Team, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στους αγώνες της σκυταλοδρομίας δρόμου.