Οι παραλαβές αριθμών από τη γραμματεία των Relays!

Το Grand Serai είναι το “στρατηγείο” του Ioannina Street Relays και του Lake Run! Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα σκυταλοδρομίας 4×2500μ. στα Ιωάννινα, μπορούν να περνούν από το  Grand Serai, όπου και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την Γραμματεία του αγώνα.

 

– Οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τα μπλουζάκια και τον αριθμό τους από την Γραμματεία στο Grand Serai, σήμερα Παρασκευή 19/9 έως και τις 20:00 και αύριο Σάββατο 20/9, ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 έως τις 14:00.

– Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τις κορδέλες (σκυτάλες) επί τόπου, στην Ακτή Μιαούλη, έως και μισή ώρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, τα Kids Relays (17:00) και τα Street Relays (18:30).

– Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έκλεισαν από την Τετάρτη 17/9, συνεχίζονται ωστόσο σε πέντε κεντρικά σημεία των Ιωαννίνων και ένα στην Άρτα.

– Επίσης, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος, έχει δοθεί παράταση έως αύριο μεσημέρι Σάββατο 20/9 στις δωρεάν εγγραφές από το κατάστημα της Forthnet για τη συμμετοχή στη Novasports Running Team, η οποία θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στους αγώνες της σκυταλοδρομίας δρόμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν...

Λυπούμαστε - Δεν επιτρέπονται σχόλια

FOLLOW US

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

MEDIA PARTNERS

nova-main-logo-02

ATHLETICS_LOGO_white

SPORT PARTNERS

logo-erm