Οι διασώστες της Lifeguard Hellas επιστρέφουν στα Relays και θα είναι εθελοντές στο Μαρούσι!

Οι διασώστες της Lifeguard Hellas επιστρέφουν στα Relays και θα είναι εθελοντές στο Μαρούσι!

Τα “Μαρούσι Βίκος Relays” είναι προ των πυλών. Στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του Αμαρουσίου θα είναι παρόντες για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και τα μέλη της ομάδας Πρώτων Βοηθειών Safe & Rescue Team της Lifeguard Hellas, όπως είχαν κάνει και στα Relays του Πειραιά! 

Η LIFEGUARD HELLAS είναι σχολή για ναυαγοσώστες αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και η μοναδική στην Ελλάδα, με εκπαιδευτές πτυχιούχους ναυαγοσώστες ΤΕΦΑΑ, με πιστοποίηση της Παγκόσμια Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής ILS, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Royal Lifesaving Australia, American Red Cross, Irish Water Safety. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης ναυαγοσωστών με τις πιο σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, εξειδικευμένου εξοπλισμού και οπτικοακουστικών μέσων, εναρμονισμένη με τις ανάγκες της παγκόσμιας ναυαγοσωστικής κάνουν σήμερα την LIFEGUARD HELLAS να ξεχωρίζει στη χώρα μας.

Στη σχολή LIFEGUARD HELLAS ο κάθε εκπαιδευόμενος ναυαγοσώστης μπορεί να αποκτήσει τα παρακάτω πτυχία:

  • Ναυαγοσώστη – Lifeguard: Πτυχίο επαγγελματία ναυαγοσώστη σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 23/2000, από εκπαιδευτές, καθηγητές φυσικής αγωγής ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής.
  • ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ: σύμφωνα με εγκύκλιο 21/ΓΔΥ2/69553.
  • ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ – LIFESAVER: Για όλους, για κάθε έναν που επιθυμεί να γνωρίζει βασικούς κανόνες διάσωσης & επιβίωσης στο νερό για τον ίδιο και την οικογένεια του.
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ: Για οποίον επιθυμεί ν΄ ασχοληθεί επαγγελματικά με την ναυαγοσωστική. Για γυμναστές & οποίον ασχολείται με το νερό.
  • JUNIOR LIFEGUARD: Μάθετε στο παιδί σας, να προσεγγίζει με ασφάλεια το νερό, ν” αποφεύγει τους κίνδυνους στη θάλασσα και στην πισίνα μέσα από ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον πρόγραμμα εκπαίδευσης.
  • ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ – ΚΑΡΠΑ: Ένας τομέας που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε. Εκπαιδευτείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας και προσφέρετε ασφάλεια στη ζωή σας. Ειδικά σεμινάρια για εταιρείες.Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιημένη βεβαίωση παρακολούθησης.
  • ΚΑΡΠΑ – CPR: Εγκεκριμένο 5ωρο πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από το Υπουργείο Υγείας ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην Ελλάδα.Με το πέρας του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιημένη βεβαίωση παρακολούθησης.
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΑΡΠΑ – CPR: Για όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις πρώτες βοήθειες – καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.
  • ΑΥΤΟΔΥΤΗ: Πτυχίο αυτοδύτη PADI ή CMASS σε κάθε επίπεδο (αστέρι) και για εκπαιδευτή, σε συνεργασία με αναγνωρισμένη σχολή αυτοδυτών.
  • ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑΧΥΠΛΟΟΥ: Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους επαγγελματίες στην εκπαίδευση χειριστών ταχύπλοου σκάφους.

H LIFEGUARD HELLAS προσφέρει άμεση απασχόληση στους αποφοίτους της σχολής.