«Ο Ηρακλής θα τρέξει στα Street Relays της Κυριακής»!

«Ο Ηρακλής θα τρέξει στα Street Relays της Κυριακής»!

Στο ρυθμό των αγώνων Βίκος Street Relays που θα γίνουν το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Παραλία (18:30) κινείται η Θεσσαλονίκη και δυναμικό παρών θα δώσουν τα τμήματα στίβου πολλών συλλόγων της πόλης.

Μεταξύ τους ο Ηρακλής που έχει δυναμική παρουσία στα Street Relays και όπως λέει η προπονήτρια του Ελεωνόρα Ρωσσιάδου στους φετινούς αγώνες η συμμετοχή θα ξεπεράσει κατά πολύ σε αριθμό αυτές των προηγούμενων ετών. Πέρσι πάνω από 150 παιδιά είχαν «ντύσει» στα μπλε ένα μεγάλο κομμάτι του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, μια εικόνα που θα επαναληφθεί και στους αγώνες της Κυριακής.

«Τα Street Relays είναι μια διαφορετική εμπειρία για τα παιδιά, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να βγουν από τα Στάδια, να τρέξουν στο πλακόστρωτο της παραλίας, δίπλα στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, δίπλα στο Θερμαϊκό κόλπο. Αυτό είναι το δικό μας κίνητρο, αυτός είναι ο στόχος και ο λόγος που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχουμε στα Street Relays. Γενικότερα το τμήμα στίβου του Ηρακλή έχει μια δυναμική παρουσία και καταφέρνει να πρωταγωνιστεί σ’ όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος», εξηγεί η κα Ρωσσιάδου.

Οι «κυανόλευκοι» θα έχουν ακόμη μια δυναμική παρουσία στα Βίκος Street Relays της Θεσσαλονίκης. «Από νήπια μέχρι βετεράνους αθλητές, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, το τμήμα στίβου του Ηρακλή θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία της Θεσσαλονίκης την οποία και φέτος θέλουμε να ντύσουμε στα μπλε…», τονίζει η προπονήτρια του Ηρακλή.

Ποιο είναι το μήνυμα της συμμετοχής σε αγώνες σκυταλοδρομίας δρόμου, όπως τα Βίκος Street Relays; «Οι συγκεκριμένοι αγώνες έχουν σε υψηλό βαθμό το αίσθημα του ομαδικού πνεύματος, της συμμετοχής, της δράσης και της αντίληψης ότι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε πιο ψηλά. Τα παιδιά χαίρονται με τη συμμετοχή τους, απολαμβάνουν την σκυτάλη και τη διαφορετικότητα των αγώνων σε ένα διαφορετικό περιβάλλον», λέει η κα Ρωσσιάδου.

Οι αγώνες σκυταλοδρομίας Βίκος Street Relays είναι 4×2500μ., 2×5000μ., υπάρχει ο ατομικός αγώνας αγωνιστικού χαρακτήρα 10.000 μ. καθώς και οι σκυταλοδρομίες για παιδιά Kids Relays 4×50 μ. και Kids Relays 4×100 μ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ως την Παρασκευή στις 20:00, στα καταστήματα της εταιρίας παροχής υπηρεσιών ενέργειας WATT+VOLT ( Ίωνος Δραγούμη 4, Θεσσαλονίκη και Αριστοτέλους 64, Εύοσμος) και Σάββατο και Κυριακή στη γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Εκεί θα γίνεται και η παραλαβή των αριθμών, των chip και άλλων αναμνηστικών το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 από τις 10:00 πμ έως 22:00 μμ και την Κυριακή 20 Μαΐου από τις 9:00 πμ έως 18:00 μμ

Το Κόστος συμμετοχής είναι 12€ για κάθε ομάδα των 4 ατόμων (3 ευρώ το άτομο αν είναι τετράδα ή 4 ευρώ το άτομα αν είναι τριάδα) στα 4Χ2500μ., 10€ για κάθε ομάδα των 2 ατόμων (5 ευρώ το άτομο) στα 2Χ5000μ. και 7€ για κάθε συμμετέχοντα στον ατομικό αγώνα 10χλμ.

Ονομαστικός χορηγός των Street Relays  είναι η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Valeant / PharmaSwiss Hellas, που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.