Παίρνουμε  » Ώθηση ” και τρέχουμε στη Γλυφάδα!

Παίρνουμε » Ώθηση ” και τρέχουμε στη Γλυφάδα!

Όταν λένε πως θα μας κάνουν τη ζωή πατίνι όχι μόνο το εννοούν αλλά θα έρθουν να….. μας το αποδείξουν στις 10 Απριλίου στα Βίκος Street Relays της Γλυφάδας. Ανάμεσα στους δεκάδες δρομείς, μικρούς και μεγάλους που θα λάβουν μέρος στο δεύτερο αγώνα της διοργάνωσης θα βρίσκονται και μέλη του συλλόγου πατινιών «Ώθηση» δίνοντας ξεχωριστό τόνο στον αγώνα.

Παρακινούμενοι από το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και του υγιούς τρόπου ζωής που πρεσβεύουν τα Βίκος Street Relays, τουλάχιστον 30 μέλη του συλλόγου θα συμμετάσχουν στις σκυταλοδρομίες και δεν αποκλείουν πως ο αριθμός αυτός μπορεί να μεγαλώσει. Η «Ώθηση» θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στον αγώνα και πολλά μέλη της είναι και δρομείς που εξασκούνται τακτικά καθώς ο αθλητισμός είναι γι’αυτούς μία διέξοδος από την καθημερινότητα.

«Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να βγει από το σπίτι, να αθληθεί και να περάσει καλά. Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε στα Βίκος Street Relays γιατί θα κάνουμε έτσι γνωστά τα πατίνια στον πολύ κόσμο. Πάνω απ’όλα όμως το κίνητρό μας είναι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα γιατί και εμείς ως “Ώθηση” προσπαθούμε να συνεισφέρουμε όπου μπορούμε», σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Μαρτζέκης.

Η «Ώθηση» ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό τη διάδοση των πατινιών τα οποία λατρεύουν όσο τίποτα άλλο καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά «για εμάς τα πατίνια είναι τρόπος ζωής». Γι’αυτό το λόγο, ο σύλλογος μάλιστα διαθέτει ακαδημία εκμάθησης πατινιών για παιδιά και μεγάλους.

Αρκετά από τα μέλη της τρέχουν σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο συμμετείχαν στον Μαραθώνιο πατινιών του Βερολίνου. Στα επιτεύγματα των μελών της περιλαμβάνεται η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με πατίνια το 2011, ενώ στα πλάνα είναι μια νέα πρόκληση, Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα αυτή τη φορά!