Παράταση στις εγγραφές για το Thessaloniki Street Relays

Παράταση στις εγγραφές για το Thessaloniki Street Relays

Σε παράταση των εγγραφών μέχρι την Παρασκευή το βράδυ ηλεκτρονικά  και μετά επί τόπου στην Πύλη της ΔΕΘ το Σάββατο όλη τη μέρα και Κυριακή μέχρι τις 17.00, προχώρησε η οργανωτική επιτροπή των Βίκος Streer Relays.

Όσοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στις σκυταλοδρομίες δρόμου της Θεσσαλονίκης (Κυριακή 4/5), έχουν την ευκαιρία να το κάνουν μέσα στις επόμενες μέρες για να συμμετάσχουν σε μια πρωτοποριακή ιδέα που αναδεικνύει τον μαζικό αθλητισμό και τον μετατρέπει σε κοινωνικό γεγονός μέσα από το δρομικό κίνημα.

Οι σκυταλοδρομίες δρόμου ως αθλητικοκοινωνικό γεγονός κάνουν τον δεύτερο σταθμό τους στα πρώτα βήματα ζωής τους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αυτή τη Κυριακή. Πρόκειται για μια ενέργεια που στόχο έχει την αλλαγή κουλτούρας σε όλη την Ελλάδα και το δρομικό κίνημα είναι ίσως το καλύτερο μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου. Είναι ένα γεγονός που στη βάση του είναι αθλητικό, αλλά ξεπερνάει τα όρια του αθλητισμού, γίνεται κοινωνικό και αφορά όλους τους πολίτες, όλων των ηλικιών.

Μέσα από την ιδέα μιας κυκλικής διαδρομής, από ένα έως τρία χιλιόμετρα για κάθε δρομέα που θα συμμετάσχει, το ατομικό αγώνισμα μετατρέπεται σε ομαδικό με την ύπαρξη της σκυτάλης.

Όλη αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει στην δημιουργία αθλητικής κουλτούρας σε όλο και περισσότερο κόσμο, που καλείται να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια και να κάνει τους αγώνες θεσμό, στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων.

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Κυριακής στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ομάδα σας!