Πηγή ζωής και “καύσιμο” για τα Βίκος Street Relays!

Πηγή ζωής και “καύσιμο” για τα Βίκος Street Relays!

Η ενυδάτωση, ειδικά το καλοκαίρι, είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε καθημερινά.  Το νερό συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών από το σώμα και προλαμβάνει την αφυδάτωση, τη δυσπεψία και την κόπωση. 

Εκτός αυτού όσο είμαστε ενυδατωμένοι, μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερα, να συγκεντρωθούμε, να κοιμηθούμε και να ξεκουραστούμε και φυσικά να έχουμε καλύτερη αθλητική απόδοση.

Το νερό είναι το πιο αγνό αθλητικό ποτό, αυτό που φροντίζει τον οργανισμό μας όταν τρέχουμε για προπόνηση ή όταν συμμετέχουμε σε διοργανώσεις, όπως τα Βίκος Street Relays. Η εταιρία Βίκος φροντίζει για την ενυδάτωση των συμμετεχόντων προσφέροντας μια σειρά από προϊόντα της σε όλους ανεξαιρέτως.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ είναι κατάλληλο σε όσους ακολουθούν δίαιτα πτωχή σε νάτριο.

Παρότι όλοι γνωρίζουμε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει το νερό στο σώμα μας, ξεχνάμε να πίνουμε νερό μέσα στην ημέρα.

Δείτε τρόπους που μπορεί να σας κάνουν να θυμάστε να πίνετε νερό:

Με το καλημέρα!

Βάλτε ένα ποτήρι νερό σκεπασμένο δίπλα στο κρεβάτι σας και πιείτε νερό όταν ξυπνήσετε.

Με ένα καλαμάκι

Πίνοντας με ένα καλαμάκι σας επιτρέπει να πίνετε περισσότερο νερό σε λιγότερο χρόνο. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε;

Κάντε σύμμαχό σου το smartphone σας

Με τόσες πολλές δημιουργικές εφαρμογές που διατίθενται για Apple και Android, γιατί να μην εγκαταστήσετε ένα app που να παρακολουθεί την κατανάλωση νερού και σας ενθαρρύνει να πίνετε περισσότερο νερό;

Αγοράστε ένα σούπερ μπουκάλι

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο. Με τόσες πολλές όμορφες και δημιουργικές επιλογές, στιλ, σχήμα, χρώμα ή σχέδιο, ένα ωραίο μπουκάλι μπορεί να σε βοηθήσει να πίνεις περισσότερο αφού μπορείς να το έχεις μαζί σου. Ο Βίκος διαθέτει μεγάλη ποικιλία.

Βάλτε νερό στο κρασί σας!

Φροντίστε να αραιώνετε τα cocktails σας,  το κρασί, το παγωμένο τσάι ή τη λεμονάδα με περισσότερο νερό. Πρώτον, θα πίνετε περισσότερο νερό. Δεύτερον, θα απολαμβάνετε γεύση χωρίς να καταναλώνετε πολλές θερμίδες.

Κάντε το νερό σας πιο ελκυστικό

Ρίξτε μερικές φέτες λεμόνι ή φρέσκα φύλλα μέντας και απολαύστε το!

Φτιάξτε αρωματισμένα παγάκια

Αν προσθέσετε γεύση στο ποτήρι σας θα πίνετε περισσότερο. Κόψτε ένα φρούτο της επιλογής σας σε μικρά κομμάτια, τοποθετήστε τα στη παγοκύστη και καλύψτε με νερό. Όταν παγώσουν θα έχετε παγάκια με φρούτα στο νερό σου!