Πιστός στο ραντεβού του ο Γιάννης Κουρκουρίκης, θα είναι παρών και στα Street Relays της Θεσσαλονίκης!

Πιστός στο ραντεβού του ο Γιάννης Κουρκουρίκης, θα είναι παρών και στα Street Relays της Θεσσαλονίκης!

Για τον Γιάννη Κουρκουρίκη ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και κάτι παραπάνω. Κωπηλάτης, υπερμαραθωνοδρόμος, μια ζωή είτε με το κουπί, είτε στο τρέξιμο, ο 2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και 10ος Ολυμπιονίκης έχει μάθει να ζει αθλούμενος και αυτό το έχει περάσει σε όλη την οικογένειά του, η οποία θα… παραταχθεί στη Νέα Παραλία αύριο (12/9) το απόγευμα για να συμμετάσχει στα Βίκος Street Relays της Θεσσαλονίκης.

Ο Κουρκουρίκης είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των αγώνων που διοργανώνει ο “Ερμής 1877” στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχε στα Relays του 2014, συμμετείχε δύο φορές στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” και ετοιμάζεται να τρέξει και αύριο, προτρέποντας και πολλούς ακόμα φίλους και γνωστούς να δώσουν το παρόν στη Νέα Παραλία.

“Είμαστε σταθεροί στις παρουσίες μας στα event που γίνονται στην πόλη μας και πρέπει να τα στηρίζουμε. Εγώ θα είμαι κανονικά παρών, όπως και η οικογένειά μου, έχω πει και πολλά παιδιά από την ομάδα μου (Kourkourikis Running Team) να έρθουν και να τρέξουν”, είπε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής και πρόσθεσε: “Φέτος ο αγώνας έχει άλλη μια ιδιαιτερότητα, γίνεται στην πανέμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης και είναι γεγονός ότι πρέπει να την αξιοποιήσουμε για τέτοια γεγονότα. Είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας, δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός και είναι ένας αγώνας τα Relays τον οποίο θα χαρακτήριζα παρεϊστικο, γιατί σου δίνει την αφορμή να δείξεις σε φίλους σου τη συμπάθειά σου, να κάνεις κάτι παρέα”.