Προγράμματα εθελοντισμού στα Βίκος Street Relays και για το 2017!

Προγράμματα εθελοντισμού στα Βίκος Street Relays και για το 2017!

Με εκκίνηση από τα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκης 2017 την Κυριακή 7 Μαΐου ενεργοποιούνται δύο εθελοντικά προγράμματα σε όλες τις πόλεις που ταξιδεύουν οι αγώνες  (Αθήνα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Ιωάννινα, Λαμία, Λάρισα,  Πειραιάς και Πάτρα).

Με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να δηλώσουν εθελοντές και να απασχοληθούν στην προετοιμασία και την υλοποίηση των αγώνων στις πόλεις τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό με  στοιχεία επικοινωνίας και μέγεθος T-shirt στο mail [email protected], αναφέροντας το επιθυμητό πόστο στο οποίο θέλετε να απασχοληθείτε και πολύ σύντομα θα έχετε ενημέρωση για συναντήσεις και για τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Πόστα εθελοντών:

* γραμματεία – παράδοση εξοπλισμού συμμετοχών

* Φύλαξη διαδρομής – αγωνιστικού χώρου,

* τήρηση κανονισμού αγώνα,

* εκκίνηση – ζώνη αλλαγών – καθοδήγηση δρομέων

* φύλαξη πραγμάτων συμμετεχόντων,

* διανομή νερού και αναψυκτικών στους δρομείς,

* παράδοση μεταλλίων στους δρομείς που τερματίζουν

Όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσουν το συλλεκτικό υφασμάτινο τσαντάκι Βίκος με το T-shirt του εθελοντή αγώνων και άλλες εκπλήξεις!

Ημερομηνία διοργάνωσης: Κυριακή 07/05/2017 το απόγευμα.

Τοποθεσία διοργάνωσης: Πλατεία αγάλματος Μ.Αλεξάνδρου – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Παράλληλα θα τρέχει ένα πρόγραμμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για εθελοντές που θέλουν να εκπαιδευτούν, να εργαστούν και να μάθουν περισσότερα για τη διοργάνωση των Street Relays σε όλα τα τμήματα.

Στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την παραγωγή του αγώνα, τα social media, την προβολή και την κοινωνική ευθύνη. Απευθύνεται και σε τελειόφοιτους σχολών όσο και σε απόφοιτους που θέλουν να κάνουν μέρος της πρακτικής τους.