Σκυτάλη στην υγιεινή διατροφή μέσα από τα καταστήματα «Green Family Ελληνικόν»!

Σκυτάλη στην υγιεινή διατροφή μέσα από τα καταστήματα «Green Family Ελληνικόν»!

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία κάνουν τα Βίκος Relays με τα καταστήματα “Green Family Ελληνικόν”, τα οποία θα στηρίξουν τους αγώνες και χορηγικά, αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους στην πορεία της σειράς των αγώνων, προσφέροντας συμβουλές για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και ζωής.

Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων, Θόδωρος Πανταλέων υπογράμμισε για την συνεργασία των Relays με το “Ελληνικόν” πως “αυτό ξεκίνησε απο την αγάπη μας για τον αστικό ιστό της πόλης, στον οποίο καθημερινά ο κόσμος της κινείται μέσα στο άγχος και στην καθημερινότητα. Με αυτόν τον τροπο τα Relays μπορούν να δώσουν την ευκαιρία να δει ο πολίτης την πόλη του από άλλο πρίσμα. Έτσι, ψάχνοντας μέσα απο συνεργασίες που κάνουμε τα τελευταία χρόνια γνωρίσαμε τα Relays, μια τρομερή ιδέα σκυταλοδρομιών μέσα στους δρόμους μιας πόλης. Μια ιδέα που έχει σκοπό να στείλει μηνύματα συνεργασίας, ομαδικότητας, αγώνα. Να πέρασει με αυτό τον τρόπο έννοιες που έχουν για τον καθένα απο μας διαφορετικό μήνυμα και με βάση τον αθλητισμό να μας οδηγήσει σε εναν πιο φυσικό τρόπο ζωής εκεί υπάρχουμε και εμείς, το “Green Family Ελληνικόν”, το οποίο  μέσα απο την διατροφή προάγει όχι μόνο μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και μια μοναδική πρόταση με προϊόντα που σέβονται την φύση και των άνθρωπο, με παραγωγικές διαδικασίες χωρίς φυτοφάρμακα και με τεχνικές που δεν προσβάλουν την γη”.

Όπως επεσήμανε ο κ. Πανταλέων “στα καταστήματα θα βρει κάποιος τους κατάλληλους συνδυασμούς της φύσης απο τρόφιμα, βότανα, συμπληρώματα, φρέσκα λαχανικά και φρούτα και προϊόντα για ανθρώπους με δυσανεξίες. Όλα αυτά συνδιασμένα με την γνώση, την ευθύνη και την σωστή εξυπηρέτηση που παρέχουμε απο το 1996 στην Θεσσαλονικη και πλέον και σε άλλες πόλεις. Ο κόσμος έχει μια τάση προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά αυτό τον κάνει ευκολόπιστο σε πολλά προϊόντα που μοιάζουν υγιεινά αλλά στην ουσία απέχουν απο την έννοια του βιολογικού”.

Λίγα λόγια για το “Green Family Ελληνικόν”

Τα καταστήματα «Green Family Το Ελληνικόν» διαθέτουν πραγματικά κάθε είδους τρόφιμο, αλλά βιολογικά παραγμένο: φρούτα και λαχανικά, παιδικές τροφές γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά. Εκεί, ρωτώντας τους ενημερωμένους υπαλλήλους θα γνωρίσεις προϊόντα, που συμπυκνώνουν όλη τη δύναμη της φύσης και οχυρώνουν τον οργανισμό σου από κάθε σχεδόν κίνδυνο: Προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα και βότανα, συμπληρώματα διατροφής. Θα τα βρεις εύκολα, οργανωμένα σε θεματικές «γωνιές».

Στα ράφια του θα ανακαλύψει ο καθένας ότι χρειάζεται στην καθημερινότητά του, αλλά φτιαγμένο από υλικά αγνά, που δεν υπονομεύουν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία: απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες είναι μερικά μόνο από αυτά.

Τα καταστήματα Green Family Ελληνικόν:

  1. Θ. Σοφούλη 34 (Καλαμαριά), τηλ.: 2310 429044
  2. Βατικιώτου 26-28 (Πλατεία Άθωνος), τηλ.: 2310 257503
  3. Λεωφ. Κομνηνών 27 (Πανόραμα), τηλ.: 2310 023820
  4. *ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΙΚΕ
  5. Κομνηνών 24 (Θεσσαλονίκη), τηλ.: 2310 224252
  6. Κύπρου 31 (Λάρισα), τηλ.: 2410 258400
  7. Δαγκλή 27 (Ξάνθη), τηλ: 25410 22122

Email: [email protected] 

Web: www.greenfamily.gr