Σκυτάλη στον Πειραιά 16/11, στο μεγάλο φινάλε!

Σκυτάλη στον Πειραιά 16/11, στο μεγάλο φινάλε!

Ο Πειραιάς είχε πάρα πολλά χρόνια να ζήσει έναν αγώνα δρόμου! Με τα Street Relays ήρθε η ώρα να διοργανωθεί και πάλι στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, ένας μεγάλος αγώνας δρόμου και αυτό θα συμβεί στις 16 Νοεμβρίου στο Πασαλιμάνι.
Το φινάλε των σκυταλοδρομιών δρόμου θα γίνει με τα Piraeus Street Relays και αναμένονται να είναι τα πιο εντυπωσιακά, αφού ήδη η κινητοποίηση είναι μεγάλη και για την πρώτη αθλητική γιορτή που θα στηθεί στο Πασαλιμάνι.
Οι εγγραφές για τους αγώνες των σκυταλοδρομιών του Πειραιά ξεκίνησαν και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να το κάνει τώρα, δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.relays.gr).
Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 4×2500μ. είναι 12 ευρώ (σύνολο και για τους 4 δρομείς) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί το 2002 και πριν.
Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα σκυταλοδρομίας 2×5000μ. είναι 10 ευρώ (σύνολο και για τους 2 δρομείς) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί το 1998 και πριν.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Εγγραφές θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά έως και τις 11 Νοεμβρίου.
Τα Piraeus Street Relays έρχονται! Μη λείψει κανείς!