Σκυτάλη στους Ολυμπιονίκες και στα Relays του Αμαρουσίου!

Σκυτάλη στους Ολυμπιονίκες και στα Relays του Αμαρουσίου!

Οι σκυταλοδρομίες δρόμου στο Μαρούσι αυτή τη Κυριακή, 26 Απριλίου, έχουν συμβολικό χαρακτήρα γιατί θα διεξαχθούν σε μια πόλη που “γέννησε” τον Ολυμπιονίκη, Σπύρο Λούη.

Δεν θα ήταν δυνατόν σε έναν τέτοιο συμβολικό αγώνα, του οποίου η εκκίνηση θα γίνει στην Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα, να μην δώσει το παρών ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών!

Τα Βίκος Relays έχουν αγαστή συνεργασία με τον ΣΕΟ, που στηρίζει τους αγώνες και συμμετέχει ενεργά, προσφέροντας αθλητές που έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό.

Στο Μαρούσι την προσεχή Κυριακή οι Έλληνες Ολυμπιονίκες θα έχουν δύο τετράδες για να τρέξουν και να στηρίξουν το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην πρώτη τετράδα σκυτάλη θα πάρει η ασημένια Ολυμπιονίκης με την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών το 2004, Βούλα Κοζομπόλη, που είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου. Μαζί της θα είναι η συμπαίκτριά της σε εκείνη την εκπληκτική Εθνική ομάδα που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες, Αγγελική Καραπατάκη, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Συρανίδης και ο επίσης χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία επίσης το 2004, Βασίλης Πολύμερος.

Τη δεύτερη τετράδα του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών απαρτίζουν η Ευτυχία Καραγιάννη, ασημένια Ολυμπιονίκης το 2004 και συμπαίκτρια των Κοζομπόλη και Καραπατάκη στην Εθνική πόλο γυναικών, ο Δημήτρης Καφφάτος, μέλος της Εθνικής ομάδας χάντμπολ που είχε πάρει την 6η θέση το 2004 στην Αθήνα, ο Σωτήρης Τράκας, 7ος Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις στους Αγώνες της Αθήνας το 2004 και ο Μάριος Μπασματζιάν, αθλητής της ξιφασκίας και 8ος Ολυμπιονίκης επίσης το 2004.

Στην πόλη των Ολυμπιονικών, τα Relays δίνουν σκυτάλη στους Ολυμπιονίκες!