Σκυτάλη στο τζούντο στα Street Relays του Βόλου!

Σκυτάλη στο τζούντο στα Street Relays του Βόλου!

Το ελληνικό τζούντο θα είναι παρών στα Street Relays του Βόλου! Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης είναι Βολιώτης και ο μόνος πρόεδρος ομοσπονδίας στην Ελλάδα που εδρεύει εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Εδώ και δύο χρόνια είναι πρόεδρος της Ε.Ο.Τ και δίνει τον δικό του αγώνα για την ανάπτυξη του αθλήματος που έχει χαρίσει Ολυμπιακά μετάλλια στην χώρα. 

Ο κ. Καφενταράκης θα είναι παρών στην παραλία του Βόλου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και μαζί του θα συμμετάσχει στα Volos Street Relays ομάδα τεσσάρων τζουντόκα, παίδες και έφηβοι, που στο προσεχές μέλλον θα μας απασχολήσουν όλους με τις διακρίσεις τους. “Κάθε διοργάνωση σε μια πόλη σαν τον Βόλο που έχει ανάγκη την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού είναι ευπρόσδεκτη. Αυτό που συμβαίνει με τα Street Relays είναι κάτι πρωτόγνωρο λόγω της παρουσίας σκυτάλων σε αγώνα δρόμου και είναι καλό που υπάρχει μια μαζικότητα, απευθύνεται σε όλους και είναι ευκαιρία να συμμετάσχει πολύς κόσμος”, επεσήμανε ο κ. Καφενταράκης, προσθέτοντας πως “το τζούντο θα στηρίξει τα Street Relays του Βόλου με μια ομάδα αποτελούμενη από παίδες και έφηβους τζουντόκα, τους κορυφαίους στην ηλικία τους”.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται στην ελληνική ομοσπονδία τζούντο υπογράμμισε ότι “είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουμε, γιατί υπάρχει τεράστιο βάρος και λόγω του ότι οι περισσότερες ομοσπονδίες είναι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η ομοσπονδία τζούντο ήταν υπερχρεωμένη αλλά πλέον έχει σχεδόν ξεχρεώσει και προσπαθεί να αναπτυχθεί ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στη χώρα και τον ελληνικό αθλητισμό μετάλλια και διακρίσεις σε υψηλό επίπεδο”.