Σκυτάλη στο Πασαλιμάνι! Έρχονται τα Piraeus Street Relays! (video)

Σκυτάλη στο Πασαλιμάνι! Έρχονται τα Piraeus Street Relays! (video)

Τρέχουμε στο Πασαλιμάνι! Το σήμα κατατεθέν του Πειραιά γίνεται σημείο αναφοράς για το δρομικό κίνημα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου με τον μεγάλο αγώνα δρόμου Piraeus Street Relays! 

Όσοι γνωρίζετε τι συμβαίνει στα Street Relays από τον περασμένο Απρίλιο είναι βέβαιο ότι θα είστε παρόντες στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Όσοι προσπαθείτε να μάθετε, δείτε το βίντεο για να πειστείτε ότι αξίζει τον κόπο να τρέξετε σε μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται κανονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.relays.gr, όμως οι Πειραιώτες μπορούν να εγγραφούν και στα καταστήματα της Forthnet στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό και το Παλαιό Φάληρο, συμμετέχοντας στη Novasports Running Team. Για τις ομάδες 4×2500μ. οι πρώτες 30 ομάδες που θα δηλωθούν στα καταστήματα Forthnet θα είναι δωρεάν.

Από την επόμενη Πέμπτη (13/11) έως και το Σάββατο (15/11) θα μπορούν να γίνονται εγγραφές και στο κατάστημα Public στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154), στον 2ο όροφο!

Μείνετε συντονισμένοι στο www.relays.gr γιατί οι εκπλήξεις ενόψει του μεγάλου αγώνα δρόμου του Πειραιά στο Πασαλιμάνι θα είναι πολλές!