Σκυταλοδρομίες αγάπης…  goes on!

Σκυταλοδρομίες αγάπης… goes on!

Δεν είναι απλά μια σειρά αγώνων, αλλά μια σκυταλοδρομία προσφορά σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη πραγματικά. Τα Βίκος Street Relays συνεχίζουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, ένα ίδρυμα σε κάθε πόλη που διοργανώνεται αγώνας.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η συμμετοχή δεν είναι απλά μια αθλητική δράση. Είναι μια κίνηση ανθρωπισμού και προσφοράς στον συνάνθρωπο, στα παιδιά και την οικογένεια.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων των αγώνων κάθε φορά πηγαίνουν για την ενίσχυση ενός ιδρύματος. Κάθε πόλη βάζει την υπογραφή της σε μια κοινωνική δράση και αυτός είναι ο λόγος που οι τοπικοί φορείς έχουν αγαλιάσει τα Bίκος Street Relays και βοηθούν στην επιτυχία των αγώνων με όλες τους τις δυνάμεις.

Η σκυταλοδρομία αγάπης και αλληλεγγύης του πρώτου εξαμήνου ξεκίνησε στην Γλυφάδα στις 09/04/2017 με την προσφορά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας).

Στις 23/04/2017 βρεθήκαμε στην Καβάλα και ενισχύσαμε τον Σύλλογο “ΠΝΟΗ για το παιδί και την οικογένεια”.

Στις 07/05/2017 από την νέα παραλία της Θεσσαλονίκης στείλαμε μήνυμα αγάπης και ελπίδας στον Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο «Οι Φίλοι των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες».

Αυτήν την Κυριακή, 21/5/2017, τρέχουμε στην Κοζάνη και προσφέρουμε στον Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης.

Στον τελευταία σταθμό για το πρώτο εξάμηνο, στις 10/06/2017 η σκυτάλη πάει στα Γιάννενα για την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Γι αυτό είναι σημαντική η συμμετοχή και η στήριξή σας. Ακολουθήστε μας.

Γιατί μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φθάνουμε πιο μακριά…