Στο πλευρό των Volos Street Relays και οι Διασώστες Μαγνησίας!

Στο πλευρό των Volos Street Relays και οι Διασώστες Μαγνησίας!

Στο πλευρό των Volos Street Relays θα είναι και τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του παραρτήματος Μαγνησίας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην διάρκεια του αγώνα την Κυριακή 2 Νοεμβρίο στην παραλία της πόλης.

Ο πρόεδρος του Παραρτήματος Μαγνησίας, Κώστας Τράγαλος τόνισε πως “είναι πολύ καλό για την πόλη μας να γίνονται αγώνες σαν τα Street Relays. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουμε σαν πόλη ότι μπορούμε να διοργανώσουμε μεγάλους αγώνες, προβάλλεται και ο Βόλος που είναι μια πανέμορφη πόλη. Αυτό θέλουμε όλοι μας και γι’ αυτό προτρέπουμε και εμείς σαν Έλληνες Διασώστες τους Βολιώτες να κατεβούν στην παραλία και να τρέξουν, να συμμετέχουν σε μια διοργάνωση που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα”.

Το Παράρτημα της Μαγνησίας έχει 120 εγεγραμμένα μέλη. Τα ενεργά μέλη αυτήν την περίοδο είναι περίπου 60 και δρουν όχι μόνο για να συνδράμουν σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα ή φωτιές ή ατυχήματα, αλλά έχουν και κοινωνική δράση. Συμβάλλουν ενεργά στην λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, στηρίζουν κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς και είναι πάντοτε σε άμεση συνεργασία με την κρατική προστασία. “Αν και θα θέλαμε και εμείς να συμμετέχουμε και να πάρουμε τη σκυτάλη, δεν θα το κάνουμε γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε από ένα άλλο πόστο, σε εθελοντικό επίπεδο. Θα στηρίξουμε και θα εξυπηρετήσουμε όλους αυτούς που θα συμμετέχουν και είναι ήδη πολλοί αυτοί που θα βρεθούν στην παραλία. Σας περιμένουμε όλους”, κατέληξε ο κ. Τράγαλος.

Λογότυπο-ΕΟΔ