Τα Street Relays έρχονται στον Πειραιά! Άνοιξαν οι εγγραφές για τον μεγάλο αγώνα στις 17 Οκτωβρίου!

Τα Street Relays έρχονται στον Πειραιά! Άνοιξαν οι εγγραφές για τον μεγάλο αγώνα στις 17 Οκτωβρίου!

Μετά την πετυχημένη στάση στη Θεσσαλονίκη και τον υπέροχο αγώνα στη Νέα Παραλία, τα Βίκος Street Relays συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα με νέο σταθμό τον Πειραιά!

Το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου η σκυτάλη δίνεται στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Πειραιάς θα φορέσει τα… καλά του για να υποδεχθεί τα Relays στο σημείο που θεωρείται σήμα κατατεθέν του: Το Πασαλιμάνι!

Σε μια υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, με την στήριξη όλων των Πειραιωτών και όχι μόνο, τα Relays αναμένεται να προσφέρουν και πάλι μοναδικές στιγμές που συνδυάζουν τον αθλητισμό με τη ψυχαγωγία, τη διασκέδαση, αλλά και τη φιλανθρωπία.

Οι εγγραφές για τον μεγάλο αγώνα των σκυταλοδρομιών δρόμου στον Πειραιά έχουν ήδη ανοίξει! Φτιάξτε τετράδες για τον αγώνα 4×2.500μ., φτιάξτε δυάδες για τον αγώνα 2×5.000μ., γράψτε τα παιδιά σας για τα Kids Relays (4×50μ., 4×100μ.) μέσα από το www.vikos.relays.gr και ελάτε στο πιο κεντρικό σημείο του Πειραιά για να τρέξουμε όλοι μαζί! Άλλωστε μόνο σου τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά…