Τα Street Relays στη Θεσσαλονίκη πέτυχαν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Τα Street Relays στη Θεσσαλονίκη πέτυχαν! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς αγώνων Βίκος Street Relays μέσα στο 2015 δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τον αγώνα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Στο πιο ιδανικό σημείο της πόλης, Θεσσαλονικείς και όχι μόνο πήραν σκυτάλη και έτρεξαν παρέα με Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές την ώρα του ηλιοβασιλέματος, έχοντας στο μυαλό τους ότι στηρίζουν και δύο κοινωφελή ιδρύματα με σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο όλα αυτά τα χρόνια, το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και το Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”.

Τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν δεν απέδιδαν οι συνεργασίες και οι “στρατηγικές συμμαχίες” του Αθλητικού Συλλόγου “Ερμής 1877” που διοργανώνει τις σκυταλοδρομίες δρόμου. Η ΔΕΘ Helexpo υπήρξε αρωγός στην οργάνωση του αγώνα, όπως κάνει πάντα σε όλα τα Street Relays, ενώ κομβικού χαρακτήρα ήταν η στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, που εκπροσωπήθηκε μάλιστα με την  Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παiδείας, Έλλη Χρυσίδου και τον  εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού, Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, που επίσης βοήθησε πολύ.

Ο ονομαστικός χορηγός των αγώνων, Βίκος στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τον υπέροχο αγώνα στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας παράλληλα νερό και αναψυκτικά.

Ο μεγάλος χορηγός των Street Relays, WIND, συνεχίζει με θέρμη να επενδύει στο δρομικό κίνημα και στηρίζει με κάθε τρόπο τις σκυταλοδρομίες δρόμου, με παρόντα τον διευθυντή εταιρικών σχέσων της WIND Γιώργο Τσαπρούνη.

Η εταιρεία “Θες Γάλα; Πιες” μπήκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών των Relays και προσέφερε γάλα λευκό και σοκολατούχο σε όλους όσοι συμμετείχαν.

Τα καταστήματα “Γατίδη” για άλλη μια φορά δήλωσαν “παρών” και προσέφεραν ιδιαίτερες λιχουδιές και αρτοποιήματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι Έλληνες Διασώστες ήταν και πάλι στις επάλξεις, για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όποιον τις χρειάστηκε.

Πολλά μπράβο στον ανεξάρτητο φορέα του Πανεπιστημίου Μακεδονία TEDx University of Macedonia για την συμμετοχή και τη προσφορά εθελοντών και στον Σύλλογο “Περπατώ” για άτομα με κινητικά προβλήματα που για άλλη μια φορά ήταν παρών σε έναν αγώνα Street Relays στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν χωρά διακρίσεις. Επίσης, σημαντική ήταν η συμβολή του Δημοτικού του Αρσακείου με περισσότερους από 100 μαθητές, που συμμετείχαν στα Kids Relays, ενώ δεν πρέπει να λησμονηθεί η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, αλλά και η πάντα ενεργή Running Team του Γιάννη Κουρκουρίκη.

Τίποτα δεν θα είχει κοινωνηθεί στον κόσμο, αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης, τα κανάλια Novasports με πλούσια ρεπορτάζ, όπως και το Sportsfeed, η κορυφαία ιστοσελίδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Μόνος σου πας πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά”, είναι το σύνθημα των Relays και με αυτό κεντρική ιδέα έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον μεγάλο αγώνα στον Πειραιά στις 17 Οκτωβρίου.