Τα Street Relays φωνάζουν «παρών» και στο Bike Festival στο Γκάζι!

Τα Street Relays φωνάζουν «παρών» και στο Bike Festival στο Γκάζι!

Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων φιλοξενεί το 6o Bike Festival: Μια γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας που έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην πόλη μας.

Το Bike Festival οργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδηλάτου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη. Επιπλέον, φιλοδοξεί να ενθαρρύνει τις Ευρωπαϊκές πόλεις να προωθήσουν αυτούς τους τρόπους μετακίνησης και να επενδύσουν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών.

Εκεί βρίσκονται και τα Βίκος Street Relays με το δικό τους περίπτερο, το οποίο μπορούν να επισκέπτονται οι χιλιάδες φίλοι του ποδήλατου, που είναι και φίλοι του δρομικού κινήματος, φίλοι των σκυταλοδρομιών δρόμου! Σας περιμένουμε!

pixelplus_LARGE_t_3_19567