Τοπικοί υποστηρικτές: Η «ψυχή» των αγώνων στην Κοζάνη

Τοπικοί υποστηρικτές: Η «ψυχή» των αγώνων στην Κοζάνη

Το δεύτερο ραντεβού των Βίκος Street Relays στην πόλη της Κοζάνης, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Το επόμενο ραντεβού μας ανανεώθηκε για το 2018, θα είμαστε όλοι εκεί και πάλι για νέες όμορφες αθλητικές στιγμές, συνεχίζοντας το έργο μας για τη διάδοση του αθλητισμού και της προσφοράς.

Θα είναι εκεί, στο νέο ραντεβού μας, όλοι οι άνθρωποι που στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση και αποτέλεσαν τη «ψυχή» των φετινών Βίκος Street Relays Κοζάνη 2017.

Ο Φιλαθλητικός Κοζάνης, που είναι και ο τοπικός συνεργάτης των αγώνων, έδωσε δυναμικό παρών με ομάδες δρομέων, παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου ενώ βοήθησε τη διοργάνωση με πολλούς εθελοντές.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τα Βίκος Street Relays Κοζάνης, και με πολλές συμμετοχές κέρδισε το βραβείο της πολυπληθέστερης ομάδας. Παράλληλα, μεταξύ των συμμετεχόντων της ομάδας των ΣΔΥΚ κληρώθηκε και ένα τάμπλετ FLUO, προσφορά της χορηγού εταιρίας των αγώνων.

Τα γυμναστήρια Sandra Gym  έδωσαν δυναμικό παρών, με πολλούς δρομείς που έτρεξαν με χαμόγελο, όπως και η Nova με τη Novasports Running Team.

Ο Σύλλογος Γονέων- Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης γέμισε την πλατεία με μπλουζάκια και καπελάκια του συλλόγου, βοήθησαν εθελοντικά στο στήσιμο της διοργάνωσης ενώ τα παιδιά του συλλόγου συγκίνησαν με την προσπάθειά τους καθώς έτρεξαν μέρος της διαδρομής του αγώνα.

Πολύ σημαντική και η συμβολή της Τροχαίας Κοζάνης, και προσωπικά του Υποδιοικητή Λευτέρη Καραδίσογλου, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την ασφάλεια της διοργάνωσης.

Ο ονομαστικός μας χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», βρισκόταν σε δύο σημεία, κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό, προσφέροντας την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων.

Πλούσια και τα έπαθλα των νικητών με τους χορηγούς μας Fluo, Gree και Renault να προσφέρουν δώρα και T-shirt αντίστοιχα σε όλους τους νικητές ενώ η μικτή δυάδα των 2 x 5χλμ θα λάβει υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο στο τέλος της χρονιάς, προσφορά της Nova, Media Partner της διοργάνωσης, δύο ετήσιες συνδρομές “Nova Full pack” στην πιο γρήγορη μικτή δυάδα όλης της σειράς των αγώνων Βίκος Street Relays για το 2017.