Τοπικοί υποστηρικτές και έπαθλα νικητών

Τοπικοί υποστηρικτές και έπαθλα νικητών

Χέρι χέρι μπορούμε να φθάσουμε πιο μακριά… Και στο φετινό event των Βίκος Street Relays στη Θεσσαλονίκη είναι πολύτιμη η βοήθεια των τοπικών υποστηρικτών, των χορηγών και των εθελοντών, που είναι κοντά μας, στηρίζοντας έμπρακτα την κοινωνική αποστολή των σκυταλοδρομίων.

Η BIODERMA, υποστηρικτής της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται στη fan zone των αγώνων και θα προσφέρει αντηλιακή προστασία σε όλους τους Δρομείς.

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα καλύψουν με εθελοντές τη διοργάνωση, με σπουδαστές από τα τμήματα «Προπονητικής» και «Διοίκησης & Οικονομίας» του ΙΕΚ. Παράλληλα, άριστα καταρτιζόμενοι σπουδαστές θα προσφέρουν μασάζ αποκατάστασης στους δρομείς και face painting στους μικρούς μας φίλους!

Στα Βίκος Street Relays Θεσσαλονίκης θα δώσουν το παρόν και τα Harry’s Spot (Αλ. Σβώλου 50-52 και

Αγγελάκη 8) που αποτελούν τα πρώτα καφέ με δωρεάν επιτραπέζια παιχνίδια για όλα τα γούστα αλλά και πολύχρωμα γευστικά σφηνάκια.

Ο ονομαστικός μας χορηγός, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», θα βρίσκεται σε δύο σημεία, κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό, για να προσφέρει την καλύτερη ενυδάτωση των δρομέων.

Πλούσια και τα έπαθλα των νικητών με τους χορηγούς μας Fluo, Gree και Renault να προσφέρουν δώρα και T-shirt αντίστοιχα σε όλους τους νικητές, την Puma να προσφέρει αθλητικά Τ-Shirt Puma στη νικήτρια μικτή ομάδα των 4 x 2,5χλμ, ενώ η μικτή δυάδα των 2 x 5χλμ θα λάβει υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο στο τέλος της χρονιάς, προσφορά της Nova, Media Partner της διοργάνωσης, δύο ετήσιες συνδρομές “Nova Full pack” στην πιο γρήγορη μικτή δυάδα όλης της σειράς των αγώνων Βίκος Street Relays για το 2017.


Ο πολυχώρος WE προσφέρει συνολικά 10 ατομικές ωριαίες συνεδρίες για χρήση του προσομοιωτή χιονοδρομίας Maxxtracks ISB2000 στις τρεις νικήτριες ομάδες των 2×5,000 και στη γυναικεία ομάδα των 4×2,500. Η χρήση της πίστας μπορεί να αφορά ski ή snowboard και η προσφορά περιλαμβάνει επίσης την παροχή του απαιτούμενου εξοπλισμού και την παρουσία εξειδικευμένου προπονητή.

Ο πολυχώρος WE αποτελεί πρωτοβουλία μιας ομάδας ανθρώπων προερχόμενων από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης -δίπλα από τα πανεπιστήμια- ένα ιστορικό κτίριο συνολικού εμβαδού 1.200τ.μ. ανακαινίστηκε, «ζωντάνεψε» για να καλωσορίσει και πάλι το κοινό και να φιλοξενήσει αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και δραστηριότητες αναψυχής, κατάρτισης και εκπαίδευσης για όλες τις ηλικίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής, στη Νέα Παραλία θα πραγματοποιηθεί άλλη μια σημαντική διοργάνωση της πόλης, το Sail for Pink. Με ιστιοπλοϊκούς αγώνες και πορεία ελπίδας 2χλμ προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την εκδήλωση αυτή διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» για την υποστήριξη των δράσεών της.