Το Μαρούσι πήρε τη σκυτάλη και έκανε τη διαφορά  στα πιο… Ολυμπιακά Βίκος Relays!

Το Μαρούσι πήρε τη σκυτάλη και έκανε τη διαφορά στα πιο… Ολυμπιακά Βίκος Relays!

Το Μαρούσι πήρε τη σκυτάλη και έκανε τη διαφορά! Σε μια υπέροχη μέρα, με έναν δυνατό ήλιο τα Βίκος Relays στο Μαρούσι έκλεψαν την παράσταση, βγάζοντας τον κόσμο στους δρόμους για να αθληθεί και να διασκεδάσει!

Με πρωτεργάτη τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη που έκανε την εκκίνηση και έτρεξε και ο ίδιος, δίνοντας το σύνθημα για συνεργασία και ομαδικό πνεύμα, αξίες που διέπουν τον δήμο, τα Relays πραγματοποίησαν τη δεύτερη στάση τους για το 2015 με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως “η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα είναι αξίες που επιτάσσει η εποχή μας και συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητα μας, όχι μόνο στον δικό μας δήμο, στο Μαρούσι, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Ο συμβολισμός της σκυτάλης πρεσβεύει αυτές τις αξίες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που όλα αυτά έγιναν σήμερα στον κυριολεκτικά Ολυμπιακό δήμο μας”.

Χρυσοί και Αργυροί Ολυμπιονίκες έτρεξαν στο Μαρούσι!

Στον πιο… Ολυμπιακό αγώνα των σκυταλοδρομιών δρόμου, που είχε εκκίνηση από την οδό του Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι σύγχρονοι Έλληνες Ολυμπιονίκες. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με πολυπληθή παρουσία στήριξε για άλλη μια φορά τα Βίκος Relays, με ομάδες που αποτελούσαν χρυσοί και αργυροί Ολυμπιονίκες όπως η Βούλα Κοζομπόλη, η Αγγελική Καραμπατάκη, η Ευτυχία Καραγιάννη, ο Νίκος Συρανίδης, η Νίκη Μπακογιάννη, η Αθηνά Αγγελοπούλου, αλλά και οι Δημήτρης Καφφάτος, Μάριος Μπασματζιάν και Έφη Παππά.

Για μας είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε εδώ, γιατί μας αρέσουν τα Relays, μας αρέσει ο συμβολισμός της σκυτάλης και επικοινωνούμε το μήνυμα της συμμετοχής στον αθλητισμό. Θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο να ασχολείται με τον αθλητισμό, να προσπαθεί, να συμμετέχει και στόχος μας είναι να συμβάλλουμε και εμείς στην αλλαγή της καθημερινότητας μας”, επεσήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη.

Για την δική της παρουσία στα Relays του Αμαρουσίου μίλησε η Νίκη Μπακογιάννη: “Μπορεί να μην γυμνάζομαι πλέον όπως παλιά, αλλά θέλω να συμμετέχω σε τέτοιους αγώνες και να μεταφέρω και εγώ το μήνυμα της άθλησης και της άσκησης. Είναι μαγικός ο συμβολισμός της σκυτάλης και νιώθω και εγώ ως αθλήτρια στίβου σε ατομικό αγώνισμα πως γίνομαι μέλος μιας ομάδας”.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ όλοι μαζί με τη σκυτάλη στο χέρι!

Το “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στήριξε εθελοντικά τα Relays στο Μαρούσι και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους η παρουσία των ανθρώπων από το κίνημα αυτό, όπως και η ανταπόκριση των συμμετεχόντων, που προσέφεραν φρέσκα φρούτα, τα οποία θα δοθούν σε άπορες οικογένειες.

Τα κανάλια Novasports με την Running Team έκλεψαν την παράσταση σε… αγωνιστικό επίπεδο, κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις, ενώ το παρών έδωσε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με τον πρόεδρό του, Σωτήρη Τριανταφύλλου και άλλους αθλητικούς συντάκτες, που άφησαν την πένα και πήραν την σκυτάλη.

Ξεχωριστές στιγμές στον αγώνα ήταν η προσπάθεια των μελών της ομάδας ράγκμπι με αμαξίδιο του δήμου Αμαρουσίου με προπονητή τον Βάιο Γιώρα, με την οποία στάλθηκε και πάλι μέσα από τα Relays το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν κάνει διακρίσεις, αλλά και η παρουσία του… σεφ μαραθωνοδρόμου, Αλέξανδρου Παπανδρέου, που είναι πρεσβευτής της γαστρονομίας και της οικογένειας στα Relays, όπως και η εκπληκτική ομάδα της NN Hellas που ομόρφυνε με την παρουσία της τη διοργάνωση!

Μεγάλη ανταπόκριση είχε και η παράλληλη δράση των Relays με τη συμβολή του συλλόγου “Περπατώ” για την ασφάλεια στην οδήγηση. Με σύνθημα “Τρέξε στα Relays, οδήγησε με ασφάλεια στην άσφαλτο” συνεχίστηκε η προσπάθεια μέσα από τις σκυταλοδρομίες δρόμου να περάσει το μήνυμα για ασφαλή οδήγηση.

Το επόμενο ραντεβού των Relays δίνεται για τις 17 Μαϊου στην Κομοτηνή, όπου θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος αγώνας μέσα στο 2015 με κεντρικό σύνθημα: “Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά”!