Το Nutrilab τρέχει και φέτος με τα Βίκος Street Relays

Το Nutrilab τρέχει και φέτος με τα Βίκος Street Relays

Αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός, αλλά σημαίνει και υγεία. Αυτό ήταν άλλωστε και ένα από τα πρώτα μηνύματα που θέλησαν να περάσουν τα Street Relays από την έναρξη της παρουσίας στους στην αθλητική ζωή της χώρας, μαζί φυσικά με εκείνα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης.

Γι’αυτό το λόγο, το εργομετρικό κέντρο Nutrilab δε θα μπορούσε να λείψει από το ταξίδι των Βίκος Street Relays ανά την Ελλάδα και τη φετινή χρονιά, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες και συμβουλές στους συμμετέχοντες των αγώνων..

Ξεκινώντας από τον αγώνας της Καλαμάτας στις 20 Μαρτίου 2016, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες του κέντρου, με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό τους, θα προσφέρουν εντελώς δωρεάν(!) στους ενδιαφερόμενους αθλητές των σκυταλοδρομιών δρόμου τα ακόλουθα:

– Αξιολόγηση Λίπους

– Αξιολόγηση της Ευλυγισίας

– Αξιολόγηση της Δύναμης του Χειρός

– Διατροφικές Συμβουλές

Όπως δήλωσε και ο Επιστημονικός Υπέυθυνος του Nutrilab Δρ. Κωνσταντίνος Μπάρδης, “το εργομετρικό Κέντρο Nutrilab στηρίζει πάντοτε τις προσπάθειες εκείνες που αφορούν στην κοινωνική ευθύνη και τη συλλογικότητα, γιατί μόνο με ενωμένες δυνάμεις μπορούμε να πάμε τον Αθλητισμό και την κοινωνία μας μπροστά….οι σκυταλοδρομίες εκφράζουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τις συγκεκριμένες αξίες.”