Φινάλε με ρεκόρ στην Πάτρα!

Φινάλε με ρεκόρ στην Πάτρα!

H Πάτρα αγκάλιασε τα Βίκος Street Relays όσο ελάχιστες πόλεις και όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Μάρτιο του 2018, με την επίσημη έναρξη της 5ης σειράς από την αχαϊκή πρωτεύουσα!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Πατρέων και σε όλους τους ανθρώπους του που πραγματικά νοιάζονται για την πόλη τους και ξέρουν να κάνουν πράγματα για τους πολίτες της.

Ευχαριστίες και στον Κώστα Πετρόπουλο που ήταν μπροστάρης και έδωσε την εκκίνηση στα Relays της Πάτρας που τον ερχόμενο Μάρτιο θα αποτελέσουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Η φετινή χρονιά, η 4η στη σειρά, των Βίκος Street Relays ολοκληρώθηκε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, μ’ ένα ρεκόρ! Στα Street Relays της Πάτρας η τριάδα αποτελούμενη από τον Μάρκο Γκούρλια, Ανέστη και Χρήστο Παπούλια, σημείωσαν τον καλύτερο φετινό χρόνο στα 4Χ2.500μ. των ανδρών τρέχοντας την απόσταση σε 28:43.

Οι τρεις ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι αθλητές κατόρθωσαν να πάρουν την πρωτιά στην συγκεκριμένη κατηγορία, που είχε από τον πρώτο αγώνα των φετινών Street Relays στη Γλυφάδα, η τετράδα του Πανελλήνιου Γ.Σ. που κοουτσάρει ο Σταύρος Καρρές αποτελούμενη από τους Χριστόφορο Μερούση, Ανδρέα Δημητράκη, Παναγιώτη Καραΐσκο, Γιώργο Φθενάκη.

 

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία στην Πάτρα:

4Χ2.500μ.

  1. ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ (ΒΙΚΟΣ RUNNING TEAM) 28:43.153.
  2. ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΝΤΖΗΣ (ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ) 31:09.697
  3. ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΛΑ, ΙΑΣΩΝΑΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ (V.S. RUNNING TEAM) 35:38.657

2Χ5.000μ

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΒΔΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΡΗΣ (Kalamata Running Project 8) 33:48.723
  2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΙΔΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ (V.S. RUNNING TEAM) 34:23.437
  3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (-) 35:11.090

10.000μ.

  1. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΕΑΣ 32:36.687
  2. ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΙΝΗΣ 32:58.287
  3. ΝΙΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ) 34:12.093

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η τέταρτη συνεχόμενη, για την πρωτότυπη σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας σε δρόμο έκλεισε στην Πάτρα το φετινό κύκλο της περνώντας από ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, με χιλιάδες αθλητές, δεκάδες ομάδες, από ανθρώπους που έχουν τοποθετήσει τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους έως ανθρώπους που απλά έτρεξαν για να διασκεδάσουν μαζί με την παρέα τους και παράλληλα να ενισχύσουν τον ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό, που πάντα συνοδεύει την τέλεση των Βίκος Street Relays.

Το 2018 θα μπούμε στον πέμπτο χρόνο των Street Relays, το ίδιο αποφασισμένοι και έτοιμοι όλοι μαζί να αλλάξουμε σκυτάλη!

Γιατί, «μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά»!!!