Με χρηματικά έπαθλα τα 10 χλμ. στα Βίκος Street Relays

Με χρηματικά έπαθλα τα 10 χλμ. στα Βίκος Street Relays

Το 5ο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays περνάει σε νέα εποχή – όπως έχει ήδη προαναγγελθεί – και μία από τις καινοτομίες του 2018, θα είναι και η ένταξη της elite race με την επωνυμία «Veronis Cup», στη μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου.

To «Veronis Cup» των Βίκος Street Relays θα αποτελεί την πρώτη και μοναδική σειρά αγώνων δρόμου 10χλμ. στην Ελλάδα με χρηματικά έπαθλα, στηρίζοντας έτσι και τους πρωταθλητές των δρόμων αντοχής και διατηρώντας χαμηλότατο κόστος συμμετοχής.

Τα χρηματικά έπαθλα, θα αποδίδονται στους τρείς πρώτες άνδρες νικητές και στις πρώτες γυναίκες νικήτριες των αγωνισμάτων 10 χιλιομέτρων στους εννέα αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών.

Οι εννέα αγώνες του Veronis Cup για το 2018 είναι:

Σάββατο 24 Μαρτίου – Πάτρα

Σάββατο 21 Απριλίου – Γλυφάδα

Κυριακή 13 Μαΐου – Χαλκίδα

Κυριακή 20 Μαΐου – Θεσσαλονίκη

Σάββατο 9 Ιουνίου – Ιωάννινα

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου – Κοζάνη

Κυριακή 14 Οκτωβρίου – Καβάλα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου – Λάρισα

Κυριακή 18 Νοεμβρίου – Πειραιάς (τελικός)

Τα χρηματικά έπαθλα για τους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες των 10χλμ. σε κάθε ένα από τους οκτώ πρώτους αγώνες του Veronis Cup είναι:

1η θέση – 150 ευρώ

2η θέση – 100 ευρώ

3η θέση – 50 ευρώ

Όσον αφορά τον αγώνα της 18ης Νοεμβρίου στον Πειραιά, που θα είναι και ο τελικός του πρωταθλήματος, τα χρηματικά έπαθλα για τους τρείς πρώτους άνδρες και τις τρείς πρώτες γυναίκες των 10χλμ. είναι:

1η θέση – 300 ευρώ

2η θέση – 200 ευρώ

3η θέση – 100 ευρώ