Χρηστικές οδηγίες! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τον αγώνα στο Πασαλιμάνι!

Χρηστικές οδηγίες! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν τον αγώνα στο Πασαλιμάνι!

Ο μεγάλος αγώνας σκυταλοδρομιών δρόμου στο Πασαλιμάνι πλησιάζει! Τα Piraeus Street Relays που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και ο Ερμής έρχονται! Η ανταπόκριση των Πειραιωτών είναι μεγάλη και αναμένεται να κορυφωθεί τα επόμενα 24ωρα, έως και το Σάββατο όπου θα γίνονται επί τόπου εγγραφές σε επτά διαφορετικά σημεία!

Η υπέροχη διαδρομή των Relays στο Πασαλιμάνι

Σημείο εκκίνησης των πρώτων Piraeus Street Relays θα είναι η Πλατεία Κανάρη, ακριβώς απέναντι από το Ρολόι, σήμα κατατεθέν του Πειραιά. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς την Ακτή Μουτσοπούλου, έως τη Μαρίνα Ζέας και θα στρίψουν για την επιστροφή τους από την αποβάθρα με σημείο τερματισμού και πάλι την Πλατεία Κανάρη. Είναι μια πανέμορφη διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων που θα απολαύσουν όλοι όσοι θα λάβουν μέρος στον μεγάλο αγώνα δρόμου του Πειραιά, αλλά και όσοι τον παρακολουθήσουν ως θεατές.

Χρόνος και τόπος άφιξης συμμετεχόντων

Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν οι συμμετέχοντες είναι πως τα Piraeus Street Relays ξεκινούν στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 16 Νοεμβρίου με τα Kids Relays. Μαθητές δημοτικού, μικροί αθλητές από τον Πειραιά και όχι μόνο θα πάρουν μέρος στις σκυταλοδρομίες δρόμου 4×100μ. και 4×200μ. Γονείς και παιδιά καλούνται να βρίσκονται στον χώρο που θα γίνουν οι αγώνες, στην Πλατεία Κανάρη (απέναντι από το Ρολόι) στο Πασαλιμάνι, 45 λεπτά πριν την έναρξη, στις 09:45 το πρωί.

Τα Street Relays των 4×2500μ. και 2×5000μ. θα ξεκινήσουν στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής και όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται για την δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση να βρίσκονται στον ίδιο χώρο στις 11:15.

Η παραλαβή υλικού από τους συμμετέχοντες

Όλοι όσοι έχουν ήδη εγγραφεί και θα τρέξουν στα Βίκος Relays του Πειραιά μπορούν να περνούν από το κατάστημα PUBLIC του Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154) και να προσέρχονται στη Γραμματεία της διοργάνωσης στον 2ο όροφο το Σάββατο (15/11) από τις 10:00 έως τις 20:00, για να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους.