Όλα έτοιμα για τα Volos Street Relays! Οδηγίες για τους συμμετέχοντες πριν το μεγάλο αγώνα του Βόλου!

Όλα έτοιμα για τα Volos Street Relays! Οδηγίες για τους συμμετέχοντες πριν το μεγάλο αγώνα του Βόλου!

Ο Βόλος είναι έτοιμος να φορέσει τα γιορτινά του αύριο, όχι μόνο για τον εορτασμό της απελευθέρωσής του από τον τουρκικό ζυγό, αλλά και για τον μεγάλο αγώνα δρόμου που διοργανώνεται στην πόλη! Τα Street Relays θα δώσουν κάτι διαφορετικό στον Βόλο.

Η παραλία θα σφύζει από ζωή, από ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να δείξουν ότι η πόλης του μπορεί και θέλει να διοργανώνει τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Συμβολικά αυτός ο αγώνας μπορεί να αποτελέσει και μια δεύτερη… απελευθέρωση των Βολιωτών. Απελευθέρωση από την καθιστική ζωή, τους ρυθμούς δουλειάς που απαγορεύουν την άθληση, την αθλητική αδράνεια.

Τα Street Relays θα προσφέρουν στους Βολιώτες την ευκαιρία να τρέξουν στην πόλη τους, να συνεργαστούν, να συναγωνιστούν σε μια πανέμορφη διαδρομή στην παραλία.

Από τις 8 το πρωί η Γραμματεία των Relays θα βρίσκεται… επί ποδός για να εξυπηρετήσει όλους τους συμμετέχοντες. Η Γραμματεία θα λειτουργήσει μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας και θα μπορούν να έρχονται εκεί όλοι όσοι έχουν εγγραφεί και δεν έχουν παραλάβει τους αριθμούς τους (bib numbers), αλλά και όλοι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 10:30 με τα Kids Relays, σκυταλοδρομίες 4×100μ. και 4×200μ. που αφορούν αποκλειστικά και μόνο μαθητές δημοτικού.

Στις 12:00 θα ξεκινήσουν τα Street Relays με τις τετράδες που θα τρέξουν 4×2.000μ. και τις δυάδες που θα τρέξουν 2×4.000μ. στην παραλία του Βόλου.